Ponturi pariuri tenis: Bellucci vs Thompson - Australian Open


Ponturi pariuri tenis: Bellucci vs Thompson – Australian Open

Bellucci vs Thompson

Lipsa de experienta isi va spune cuvantul in cazul australianului?

Un alt duel ce implica un jucator australian este Bellucci vs Thompson. Acesta va avea loc marti, in a doua zi a primului tur de la Australian Open, in cazul nostru biletul zilei continand acest meci.

Bellucci ocupa locul 37 in clasamentul ATP, insa forma sa de moment lasa mult de dorit. Acesta a castigat doar un meci din precedentele 8. Anul acesta a fost eliminat in primul tur atat la Brisbane, cat si la Sydney. Adversari au fost Goffin si Dolgopolov, brazilianul castigand doar 13 game-uri. De altfel, in aceste 8 meciuri de care vorbeam mai sus Bellucci a luat doar doua seturi si acelea la tie-break. Sezonul trecut Bellucci era eliminat in prima runda la Australian Open de catre David Ferrer. Si acum doua editii brazilianul a cazut de pe un „cal mare”. Este vorba despre Tsonga, care l-a invins in a doua runda.

Thompson, jucator in varsta de 21 ani, este la a patra sa prezenta la Australian Open. In urma cu doi ani a fost la un pas sa treaca de Janowicz in prima runda, polonezul revenind insa de la 0-2 la seturi. Acum australianul se afla pe locul 143 in clasamentul ATP, cel mai bun din cariera. In prima saptamana a anului Thompson a participat la challengerul de la Noumea, unde a ajuns pana in semifinale. Australianul a participat si la Sydney, pierzand in runda secunda in fata conationalului Bernard Tomic. Anul trecut Thompson a disputat doar un meci pe tabloul principal al circuitului ATP. Este vorba despre cel de la Australian Open, pierdut in fata lui Sousa.

Va putea Andreea Mitu sa realizeze surpriza si sa treaca de Julia Georges?

Anul trecut a fost cel mai bun de pana acum al lui Thompson in turnee challenger si futures. Australianul are varsta necesara ca, de acum, sa se gandeasca la performante si in tenisul mare si chiar sa le si reuseasca. In schimb, jocul lui Belluci sufera mult in ultimul timp, astfel ca pe biletul zilei vom plasa faptul Thompson va incepe in forta, varsta inclinand balanta spre acest entuziasm, castigand primul set. O alternativa pe biletul zilei spune ca australienii din tribune vor avea motive de bucurie la finalul duelului Bellucci vs Thompson.

Pronostic Bellucci vs Thompson: Thompson castiga primul set, la o cota de 2.45 la netbet

Pont secundar Bellucci vs Thompson: Thompson castiga, la o cota de 2.95 la netbet

Scris de Radu

Ponturi tenis ianuarie 2016: 5W – 2V – 3L

Poti paria live online pe Bellucci vs Thompson

Bellucci vs Thompson