Ponturi Pariuri Robert vs Ram - Australian Open


Ponturi Pariuri Robert vs Ram – Australian Open

Robert vs RamLa noapte, de la ora 3:30, ne putem delecta cu unul dintre cele mai echilibrate meciuri din turul II. Chiar daca nu-s jucatori de prim-plan, Robert si Ram pot sa asigure un spectacol decent. Si, cel mai important, ne pot asigura un pariu castigator pe biletul zilei.

Robert este un francez in varsta de 35 de ani, clasat pe locul 225 ATP. Niciodata nu a fost mai sus de pozitia a 61. In acest an, a jucat doar la un challenger la Bangkok (Thailanda), acolo unde a pierdut din turul secund in fata japonezului Uchiyama, scor 2-6, 6-7. Pentru a se califica pe tabloul de la Australian Open, Stephane a trecut sa dispute trei tururi de calificare. A trecut pe rand de Bolt (AUS), Sijsling (OLA) si Khachanov (RUS). In runda inaugurala, a dispus de Fratangelo (SUA), scor 6-2, 6-2, 6-2. Este genul de jucator ce poate face spectacol daca prinde o zi buna. Prefera loviturile la linie in detrimentul schimburilor lungi.

Ram se afla pe locul 93 mondial. Este un american de origine indiana in varsta de 31 de ani. Pierdut dupa locurile 300 incolo, chiar daca in 2009 se afla pe pozitia a 78-a, Ram si-a gasit tempoul in ultimul an. La o inaltime de 1,93, Rajeev detine un serviciu de speriat. De astfel, asta e si principala sa arma. Prefera iarba, insa nici pe hard nu se descurca greu. Este si un bun jucator de dublu, asa ca urcarile la fileu nu sunt rare. A inceput anul „acasa”, la Chennai (India), dar a pierdut inca din primul meci, contra lui Krajicek (SUA), scor 7-6, 4-6, 4-6. La A.O., a trecut de Kevin Anderson (RSA), scor 7-6, 6-7, 6-3, 3-0, moment in care sud-africanul a decis sa se retraga.

Ca in fiecare an, vremea la Openul de la Antipozi este imposibil de fierbinte. La 35 de ani, lui Robert ii va fi dificil sa reziste unei meci ce, datorita serviciului bun detinut de Ram, se anunta lung. Asadar, cota pentru victoria americanului mi se pare exagerata, mai ales ca nici francezul nu este in forma carierei. Cu lovituri plate, sunt sigur ca Rajeev il poate determina pe Stephane sa greseasca des.

Pronostic Robert vs Ram: Ram castiga, la o cota de 2,60 la Unibet

Articol scris de Paul: 7w – 9L- 1D

Oferta pariuri online si cote Robert vs Ram

ram