Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi Iga Swiatek vs Sorana Cîrstea pontri și pronosticuri 16.03.2023

Nu înaintea orei 21:30, ora României, Iga Swiatek și Sorana Cîrstea se vor duela în cadrul sferturilor de finală ale Indian Wells. Digi Sport 2 transmite evenimentul.
Iga Swiatek vs Sorana Cîrstea
March 16,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ponturi Iga Swiatek vs Sorana Cîrstea

Va fi al doilea duel pe care cele două sportive îl vor avea în carieră, iar prima oară Iga s-a impus în decisiv. Sorana pare acum hotărâtă și chiar dacă are în față liderul mondial, nu mă aștept să fie intimidată de lucrul acesta. Sorana Cîrstea +6.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Iga Swiatek – Sorana Cîrstea

Slovenia câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Iga Swiatek

  • Dat fiind faptul că este liderul mondial și formatul Indian Wells spune că cine este cap de serie nu joacă în turul inaugural, are doar trei meciuri spre deosebire de cele patru pe care Sorana le are.
  • Chiar și ala, Iga Swiatek s-a descurcat admirabil în fiecare dintre ele și a câștigat fără să piardă vreun set. Liu, Andreescu și Emma Răducanu sunt jucătoarele pe care le-a eliminat.
  • În optimi a fost rândul Emmei Răducanu să iasă învinsă de pe teren. Iga a început foarte bine, iar în mai puțin de o oră și jumătate a câștigat cu 6-3, 6-1, fără să își piardă serviciul.

Sorana Cîrstea

  • Sunt totuși mai bine de zece ani între cele două jucătoare din acest motiv spuneam anterior că Sorana nu o să se sperie de duelul cu liderul mondial.
  • Mai mult, are deja experiență cu jucătoare din top 10 WTA și a reușit să lase o impresie chiar foarte bună. Singurul set pierdut de ea la Indian Wells este cel împotriva Carolinei Garcia, (5 WTA).
  • Sorana Cîrstea a trecut în turul anterior de Caroline Garcia, cea pe care a învins-o cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, după aproape două ore și jumătate.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul turneului Indian Wells!

Plasează pariul