Ponturi din tenis 19-02-2014


Ponturi din tenis 19-02-2014

Va salut din nou! Chiar daca ieri nu am inceput cu dreptul, astazi am schimbat un pic strategia si sper sa ma revansez in fata voastra – cum altfel – decat cu un bilet castigator!

Am ales pentru voi cele mai bune pronosticuri din tenis ale zilei – din punctul meu de vedere – care au insumat intr-un final o cota totala de @5.35 si care au sanse foarte mari de reusita!

dfdsf4
Kevin Anderson vs. Ivo Karlovic ↔ am ales pronosticul “peste 9.5 game-uri in primul set” la o cota de 1.35, pentru ca ambii tenismeni masoara peste doi metri si poseda unele din cele mai redutabile servicii din circuitul mondial masculin. Meciul se va disputa pe hard outdoor american – o suprafata rapida!

Bob Bryan & Mike Bryan vs. Adrian Mannarino & Michell Russell ↔ am ales pronosticul “sa castige cu 2 – 0 la seturi Bob Bryan & Mike Bryan” pentru ca este diferenta foarte mare de valoare si de experienta la nivel de dublu profesionist. Daca gemenii americani formeaza un cuplu inca din anul 1998 si sunt de ani buni lideri in ierarhia mondiala, francezul Mannarino si americanul Russell au mai disputat doar doua meciuri impreuna de-a lungul timpului, ambele pierdute la dublisti mediocri, in minim de seturi!

Richard Gasquet vs. Blaz Kavcic ↔ am ales pronosticul “sa castige cu 2 – 0 la seturi Richard Gasquet” pentru ca este tenismenul mai experimentat si mai valoros, iar suprafata rapida de joc de la Marseille il avantajeaza, adversarul sau preferand in special turneele care se disputa pe o suprafata lenta – zgura!

Ryan Harrison & Jack Sock vs. Tomas Bednarek & Ivo Karlovic

Colin Fleming & Ross Hutchins vs. Martin Draganja & Mate Pavic

Daniel Bracciali & Fabio Fognini vs. Olivier Marach & Florin Mergea

la toate cele trei partide prezentate mai sus am ales sa mizez pe pronosticul “sa castige minim un set” echipa recomandata drept favorita de catre bookmakeri, deoarece sunt echipele mai “sudate” si mai in forma!

PS: nu va recomand neaparat sa jucati intocmai acest bilet, ci va doresc sa selectati ce considerati mai bun de cuviinta din evenimentele prezentate, in functie si de bugetul pe care-l aveti la dispozitie!

Pana data viitoare, va salut cu respect ↔ si sa avem parte de o zi “VERDE”. 🙂

scris de Man