Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pliskova vs Venus Williams ponturi pariuri si pronosticuri 16.08.2022

Vineri seara, probabil dupa ora 19:30, avem meciul Pliskova - Venus Williams, in runda inaugurala de la Cincinnati. Ce mai poate sa arate americanca?
Pliskova vs Venus Williams
August 16,2022
19:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Pliskova vs Venus Williams

Asadar, nu este chiar o competitie la care Venus sa fi stralucit, chiar si cand a fost cat de cat in forma. Sunt insa doar sapte participari de-a lungul unei carierei foarte lungi, deci nu vorbim nici de un esantion foarte mare. Chiar si intr-o perioada mai slaba, Pliskova trebuie sa treaca in doua seturi de o adversara in pragul retragerii. Williams are probleme mari la serviciu, unde face multe duble greseli. Au fost 20 in ultimele doua meciuri. De aceea, vom merge pe Pliskova 2-0 la seturi, cota 1.40 la Betano.

Ponturi Pliskova – Venus Williams

sub 20,5 game-uri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Pliskova

  • Pliskova este pe o panta descendenta, iar asta se vede in numarul de victorii din acest sezon, doar 14. Cehoaica a cazut pana pe locul 17 WTA, iar marele ei atuu – serviciul – a fost de multe ori un punct nevralgic in jocul ei.
  • Pliskova nu a mai castigat un turneu din 2020, de cand s-a impus la Brisbane. Vine insa dupa o competitie reusita, semifinala la Toronto, invinsa de Haddad Maia, scor 4-6, 6-7. 70% puncte castigate pe primul serviciu si cu doar 3 puncte mai putine decat adversara pe parcursul meciului.

Venus Williams

  • Venus Williams a anuntat ca nu se retrage dupa infrangerea de la Wimbledon 2021, iar americanca de 42 de ani s-a tinut de cuvant, revenind in circuit odata cu seria de turnee nord-americane din aceasta perioada.
  • Probabil insa sa ia o decizie dupa US Open. Williams a pierdut in primul tur atat la Washington, cat si la Toronto. La competitia canadiana, Venus a cedat cu Teichmann, scor 2-6, 3-6. Venus a trecut doar de trei ori de-a lungul carierei de turul doi la Cincinnati.

Pariaza pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul