Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pliskova vs Stevanovic ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Marți, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 13:00, Karolina Pliskova va da piept cu Natalija Stevanovic, într-o partidă ce contează pentru primul tur de la Wimbledon, în care ne așteptăm ca jucătoarea din Cehia să își confirme statutul de favorită certă.
Pliskova vs Stevanovic
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Pliskova vs Stevanovic

Karolina Pliskova este net superioară la toate capitolele, așa avem mari pretenții de la aceasta. Cu siguranță, nu mai este la nivelul din urmă cu câțiva ani, însă considerăm are în continuare resursele necesare pentru a câștiga un astfel de meci fără probleme. Așadar, mergem pe un succes în minimum de seturi al jucătoarei din Cehia, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Pliskova – Stevanovic

Ambele marchează - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Pliskova

  • După cum era de așteptat, pornește ca favorită certă în această confruntare, fiind fără îndoială o jucătoare mai valoroasă, dar și mult mai experimentată, având în vedere faptul are realizări mult mai mari în carieră, în comparație cu adversara sa.
  • Jucătoarea din Cehia, fostă ocupantă al primului loc mondial, a câștigat 16 titluri de-a lungul anilor. Aceasta are în palmares două finale de Grand Slam, la US Open în 2016, dar și la Wimbledon în urmă cu doi ani, pierzând în fața australiencei Ashleigh Barty.
  • Karolina Pliskova și-a început aventura pe iarbă în acest an la Berlin, unde a pierdut clar cu Kvitova, fiind învinsă în minimum de seturi. A luat apoi parte la turneul de la Eastbourne, trecând de Mertens, după ce aceasta s-a retras, pierzând în cele din urmă cu Kasatkina.

Stevanovic

  • Este o jucătoare modestă, fără prea multă experiență în circuitul profesionist, aceasta jucând în mare parte în turnee ITF, motiv pentru care și ocupă doar un modest loc 225 în clasamentul WTA.
  • A cucerit 14 titluri de-a lungul anilor, însă niciunul într-un turneu WTA. Aceasta are realizări slabe și în turneele de mare șlem, având în vedere faptul la această ediție de Wimbledon a atins în premieră tabloul principal.
  • Natalija Stevanovic și-a început aventura la turneu din calificări, unde nu a avut probleme, trecând pe rând de Grammatikopoulou, Mandlik și Bassols, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi.

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul