Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pliskova vs Kvitova ponturi pariuri și pronosticuri 19.06.2023

Duelul dintre Karolina Pliskova și Petra Kvitova este unul extrem de interesant din cadrul șaisprezecimilor de finală de la turneul de la Berlin, acesta fiind programat să se joace luni, în data de 19 iunie, nu mai devreme de ora 13:30.
Pliskova vs Kvitova
June 19,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Pliskova vs Kvitova

Petra Kvitova este favorită în această confruntare, însă nu vom merge pe mâna sa, având în vedere faptul Pliskova este capabilă pună mari probleme, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Anticipăm un duel pe cinste, motiv pentru care vom miza pe variantapeste 19,5 game-uri„, într-o cotă de 1.48 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Pliskova – Kvitova

Ambele marchează - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Pliskova

  • Pornește cu șansa a doua în această confruntare, cum era și normal de altfel, având în vedere faptul va înfrunta o adversară ceva mai bună, care are în spate un palmares mai bogat, câștigând mult mai multe titluri de-a lungul anilor.
  • Jucătoarea din Cehia are 16 titluri în vitrina personală, cu 14 mai puține decât adversara sa. Aceasta are realizări notabile și în turneele de Grand Slam, jucând semifinale la Roland Garros și Australian Open, atingând de asemenea și ultimul act la Wimbledon și US Open.
  • Karolina Pliskova este într-o formă slabă, având în vedere faptul vine după trei înfrângeri consecutive, toate pe zgură. Aceasta a pierdut pe rând cu Iga Swiatek la Stuttgart, cu Ana Bondar la Roma și cu Sloane Stephens la Roland Garros.

Kvitova

  • Putem spune este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimii 15 ani, dacă ținem cont de performanțele obținute de aceasta de-a lungul anilor, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită.
  • Deținătoare a 30 de titluri, aceasta nu a atins însă niciodată primul loc în ierarhia WTA, spre deosebire de adversara sa. De asemenea, aceasta a reușit câștige și două titluri de mare șlem, triumfând la Wimbledon de două ori, în 2011 și 2014.
  • Nici Petra Kvitova nu traversează o perioadă grozavă, venind după două înfrângeri. Aceasta a disputat două partide pe zgură în acest an, pierzându-le pe ambele, fiind învinsă de Julie Niemeier la Madrid, dar și de Elisabetta Cocciaretto la Roland Garros.

Pariază pe Cota 1.48 la Betano!

Plasează pariul