Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Peyton Stearns vs Daria Kasatkina ponturi și pronosticuri 02.06.2023

Nu înaintea orei 12:00, ora României, în șaisprezecimile French Open 2023 se va juca și meciul dintre americanca Peyton Stearns și rusoaica Daria Kasatkina. Cine se califică în optimi va juca cu învingătoarea meciului Anna Blinkova – Elina Svitolina.
Peyton Stearns vs Daria Kasatkina
June 02,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Peyton Stearns vs Daria Kasatkina

Sigură pe ea și dornică să atingă măcar semifinala cum a făcut anul trecut, rusoaica are prima șansă pe care este de așteptat să o fructifice. Victorie Daria Kasatkina este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Peyton Stearns – Daria Kasatkina

ambele marchează - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Peyton Stearns

  • Tânăra americancă Peyton Stearns are 21 de ani și ajunge în premieră în acest punct al unui turneu de asemenea anvergură.
  • De altfel, sportiva din SUA abia anul trecut a reușit să intre în premieră pe tabloul principal al unui Grand Slam și s-a întâmplat la US Open.
  • În ceea ce privește French Open 2023 lucrurile au stat neașteptat de bine pentru ea. În turul inaugural a trecut în minimum de seturi de Siniakova, iar în turul secund a trecut cu 6-3, 1-6, 6-2 de Jelena Ostapenko.

Daria Kasatkina

  • În cei nouă ani de la trecerea sa la nivel profesionist, Daria Kasatkina are la activ și o semifinală de Grand Slam. În 2022 a fost la un pas de accederea în ultimul act la Paris.
  • Drept urmare, rusoaica în vârstă de 26 de ani are de apărat ceva puncte, iar până acum s-a descurcat foarte bine și nu a pierdut set.
  • Pe nemțoaica Niemeier a învins-o în turul inaugural cu 6-3, 6-4. Meciul cu Marketa Vondroussova nu a fost deloc mai diferit și a învins-o cu 6-3, 6-4 și pe aceasta.

Pariază acum la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul