Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Peniston vs Murray ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Marți, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 13:00, se va juca partida 100% britanică dintre Ryan Peniston și Andy Murray, aceasta contând pentru primul tur din cadrul turneului de la Wimbledon.
Peniston vs Murray
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Peniston vs Murray

Andy Murray este departe de nivelul său cel mai bun, acesta trecând printr-o mulțime de probleme medicale în ultimii ani, însă chiar și așa, este mult peste adversarul său din toate punctele de vedere. Este fără dubii favoritul publicului la această ediție de Wimbledon, așa ne așteptăm profite din plin de sprijinul fanilor. Așadar, mergem cu încredere pe un succes clar al scoțianului, într-o cotă de 1.83 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Peniston – Murray

Gazdele câștigă - Cota 1.83⭐
Pariază acum

Peniston

  • Este un jucător modest, fără realizări importante în carieră, care nu se poate compara cu adversarul său, motiv pentru care și pornește ca outsider clar în această confruntare, așa cum era și normal de altfel.
  • Ajuns la aproape 28 de ani, acesta nu a cucerit niciun titlu ATP și nici nu a atins finala la vreun turneu notabil. Evident, nici în turneele de Grand Slam nu are performanțe notabile, ținând cont de faptul la această ediție de Wimbledon a atins doar pentru a doua oară în carieră tabloul principal al unui turneu de mare șlem.
  • Ryan Peniston vine după două înfrângeri, ambele în minimum de seturi, pierzând mai întâi cu Holger Rune în optimile de la Londra, fiind învins apoi de Marc-Andrea Huesler în primul tur de la Eastbourne, într-un meci în care a obținut doar cinci game-uri.

Murray

  • Este fără îndoială unul dintre cei mai mari jucători de tenis, ținând cont de performanțele obținute de acesta de-a lungul anilor. Cu siguranță ar fi avut rezultate și mai mari, însă, după cum știm, acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la șold, motiv pentru care nu a mai fost capabil evolueze la cel mai înalt nivel.
  • Scoțianul are nu mai puțin de 46 de titluri în vitrina personală, trei dintre acestea venind în turnee de Grand Slam, triumfând o dată la US Open, în 2012, dar și de două ori la Wimbledon, în 2013 și 2016. De asemenea, se poate mândri și cu faptul este dublu câștigător al medaliei de aur la Jocurile Olimpice, acesta câștigând și Turneul Campionilor în carieră.
  • După ce a triumfat la Surbiton și Nottingham, la aceste turnee legând zece victorii consecutive, Andy Murray a bifat două înfrângeri, pierzând cu De Minaur la Londra, dar și cu Holger Rune în meciul demonstrativ de la Hurlingham.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Murray

Pariază pe Cota 1.83 la Betano!

Plasează pariul