Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pegula vs Vondrousova ponturi pariuri și pronosticuri 11.07.2023

Marți, 11 iulie, nu mai devreme de ora 13:00 va avea loc meciul Pegula vs Vondrousova, contând pentru sferturile de finală de la Wimbledon, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de 3 seturi?
Pegula vs Vondrousova
July 11,2023
13:00

Ponturi Pegula vs Vondrousova

1 pauză/1 final - cotă 1.95 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Pegula vs Vondrousova

Este primul duel direct între cele două tenismene, iar Pegula este ușor favorită. Consider că este genul de meci în care orice este posibil, atât Pegula, cât și Vondrousova pot câștiga, mai ales că ambele arată bine pe iarbă. Mă aștept la un joc de lungă durată, iar recomandarea mea este pronosticul „peste 2.5 seturi”, la o cotă de 2.33 la 888sport.

Pegula

  • În vârstă de 29 de ani, Pegula este numărul 4 mondial și se numără printre favoritele la câștigarea Grand Slam-ului britanic.
  • Americanca s-a calificat relativ ușor în sferturile de finală de la Wimbledon, reușind victorii cu Davis, Bucsa, Cocciaretto și Tsurenko – doar cu Davis în primul tur s-a impus în 3 seturi.
  • Înainte de a juca pe iarba londoneză, Pegula s-a oprit în sferturi la Eastbourne, fiind învinsă de Gauff.
  • 1.67 este cota la victorie contra lui Vondrousova.

Vondrousova

  • Vondrousova ocupă în prezent locul 42 în ierarhia mondială, dar într-un timp a ocupat chiar și locul 14 WTA.
  • Sportiva din Rusia nu a avut emoții în primele 3 jocuri la Wimbledon, reușind victorii clare cu Stearns, Kudermetova și Vekic – doar cu Boukova în optimi a avut nevoie de 3 seturi pentru a câștiga.
  • Înainte de a juca la Wimbledon, Vondrousova a mai participat la un singur turneu pe iarbă, la Berlin, acolo unde a fost învinsă de Sakkari în sferturi.
  • 2.20 este cota la victorie contra lui Pegula!

Pariază pe COTA 2.33 la 888sport!

Plasează pariul