Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pedro Cachin vs Stefanos Tsitsipas ponturi și pronosticuri 19.04.2023

Cu începere de la ora 17:00, argentinianul Pedro Cachin (69 ATP) și grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP) se duelează în șaisprezecimile ATP Barcelona. Cine câștigă joacă cu învingătorul meciului Denis Shapovalov - Jozef Kovalik.
Pedro Cachin vs Stefanos Tsitsipas
April 19,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Pedro Cachin vs Stefanos Tsitsipas

La o primă vedere pare că vorbim despre jucători care au așteptări diferite și deși Stefanos este favorit 2 la Barcelona, mă aștept ca argentinianul să îl pună în dificultate și nu m-ar mira să-l învingă. Peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Pedro Cachin – Stefanos Tsitsipas

Scor 2-0 Madison Keys - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Pedro Cachin

  • Cu toate că este locul 69 în lume, argentinianul Pedro Cachin are un moral bun după ce a jucat finala Challengerului de la Madrid unde a fost învins cu 6-4, 6-3 de rusul Alexander Shevchenko.
  • Adaptarea la zgură a avut loc rapid pentru că preferă acest tip de suprafață, ceea ce s-a văzut și în primul tur când a fost favorit.
  • Pedro Cachin l-a învins în primul meci de la ATP Barcelona pe olandezul Gijs Brouwer. 6-3, 7-5 a fost scorul unei partide care a durat o oră și douăzeci de minute.

Stefanos Tsitsipas

  • Jucătorul din Grecia a reușit să joace sfert de finală la ATP Barcelona 2022. A fost oprit din cursa spre trofeu de către Carlos Alcaraz, cel care atunci avea să câștige turneul.
  • Tot în sferturile de finală s-a oprit și la Monaco, turneul unde a participat anterior să vină în Catalunia.
  • Taylor Fritz este numele celui care l-a oprit pe sportul aflat pe locul 5 ATP la Monaco. Meciul s-a încheiat cu victoria americanului, scor 6-2, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile jucătorilor de top! Ai 25 lei fără depunere și un bonus generos de bun venit dacă deschizi acum cont!

Plasează pariul