Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Paula Ormaechea vs Maria Irina Bara ponturi si pronosticuri 05.04.2022

Marti, nu inainte de ora 21:00, in saisprezecimile turneului WTA de la Bogota are loc duelul dintre Paula Ormaechea si Maria Irina Bara. Cine se califica o va infrunta pe invingatoarea meciului Sharma vs Lamens.
Paula Ormaechea vs Maria Irina Bara
April 05,2022
21:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Paula Ormaechea vs Maria Irina Bara

Desi este mai slab clasata, acum pleaca cu prima sansa in fata Irinei Bara, jucatoare care a castigat singurul meci direct. Victorie Maria Irina Bara este recomandarea mea, cota 2.06 la Superbet.

Ponturi Paula Ormaechea – Maria Irina Bara

Victorie Irina Bara - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Paula Ormaechea

  • Jucatoare modesta din mai multe puncte de vedere, argentianca Paula Ormaechea se afla pe locul 146 in lume si pleaca acum cu sansa a doua.
  • Vine dupa un turneu ITF, unde jucatoarele intalnite au fost poate chiar mai modeste decat ea si intr-un final a reusit sa joace acceptabil dovada ca s-a calificat in finala.
  • Cu putine zile inaintea turneului de la Bogota a fost invinsa in chiar ultimul act al W25 Anapoima, unde a pierdut cu 2-6, 1-6 in fata locului 181 mondial, Melnikova.

Maria Irina Bara

  • Este intr-o forma mai slaba, dar in ultimele cinci dueluri a reusit o singura victorie. E drept, a jucat si la turnee mai mari, cum au fost Indian Wells sau Lyon.
  • Si ea a participat deja la doua turnee pe zgura deja, insa pare ca inceputul nu a fost intocmai pe placul ei.
  • Singura victorie din ultimele cinci dueluri a avut loc pe zgura, in primul tur al competitiei ITF de la Anapima, unde a dipus de locul 606. Totusi, Udvardy este cea pe care a intalnit-o in cel mai recent duel si a invinsa cu 6-1, 6-4 pe Irinam dar la turneul Challenger de la Marbella.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul