Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Paula Badosa vs Irina Bara ponturi si pronosticuri 30.06.2022

Joi, dar nu inainte de ora 13:00, in cel de-al doilea tur de la Wimbledon, Paula Badosa si Maria Irina Bara se vor duela. Cine invinge evolueaza cu castigatoarea meciului Ana Bogdan – Petra Kvitova.
Paula Badosa vs Irina Bara
June 30,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Paula Badosa vs Irina Bara

Nu o sa fie deloc usor pentru Irina sa joace impotriva locului 4 mondial si in fata uneoi sportive in fata careia a pierdut in doua randuri din tot atatea meciuri. totusi, pare ca a prins cum sta treaba pe aceasta suprafata si daca cedeaza nu cred ca o sa o faca la scor. Drept urmare, recomandarea mea este Irina Bara + 7.5 game-uri, cota 1.48 la Superbet.

Ponturi Paula Badosa – Irina Bara

Handicap Ludogorets (-1.5 goluri) - Cota 1.58⭐
Pariază acum

Paula Badosa

  • A inceput foarte bine turneul pentru Paula Badosa. Locul 4 in ierarhia WTA a t recut in doar seturi de americanca Louisa Chirico (236 WTA).
  • Practic, a intalnit in turul inaugural o jucatoare venita din calificari, ceea ce a reiesit dupa mai putin de o ora de tenis la cel mai inalt nivel.
  • Jucatoarea din Spania a trecut in 57 de minute de Chirico, sportiva de care a dispus cu 6-2, 6-1, dar cu toate acestea si-a pierdut serviciul o singura data.

Irina Bara

  • Este cea mai buna performanta pe care sportiva in varsta de 27 de ani o reuseste in cadrul turneului de la All England Club. Pentru prima oara cand ajunge in turul II.
  • Totodata, 2022 este un an in care a intrat pe tabloul principal si la Australian Open, ceea ce clar este o noutate pentru Maria Irina Bara.
  • Replica buna oferita de locul 122 in lume a adus-o pana aici. De Chloe Paquet a trecut atunci, dupa un duel care a durat mai putin de o ora si jumatate. 6-2, 6-4 a fost scorul acelei partide.

pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul