Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Paul vs Auger-Aliassime ponturi pariuri și pronosticuri 15.03.2023

Duelul dintre Tommy Paul și Felix Auger-Aliassime este unul programat să se joace miercuri noaptea, nu mai devreme de ora 04:30, acesta contând pentru faza optimilor de finală de la Indian Wells, în care ne așteptăm ca spectacolul să nu lipsească.
Paul vs Auger-Aliassime
March 15,2023
04:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Paul vs Auger-Aliassime

Poate jucătorul canadian are performanțe ceva mai bune în carieră, însă nu vom merge pe mâna sa, deoarece americanul arată foarte bine în 2023, motiv pentru care și pornește ca favorit în această înfruntare. Anticipăm un meci pe cinste, în care nu este exclus avem parte de set decisiv, de aceea vom miza cu încredere pe varianta game-urilor. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.47 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Paul – Auger-Aliassime

Oaspeții câștigă - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Paul

  • Este unul dintre cei mai în formă jucători din 2023, acesta având evoluții bune în acest an, câștigând 14 dintre cele 18 partide disputate, așa nu este de mirare faptul în această confruntare este văzut ca favorit de agențiile de pariuri.
  • Americanul în vârstă de 25 de ani nu are realizări notabile în carieră, având în vedere faptul nu a câștigat decât un singur titlu până acum, triumfând la Stockholm, în 2021. De asemenea, nu avea performanțe mari nici în turneele de Grand Slam, până în acest an, reușind atingă semifinalele Australian Open, pierzând însă cu Djokovic.
  • După ce a făcut finală la Acapulco, Tommy Paul este hotărât facă o figură frumoasă acasă, la Indian Wells. A început cu o victorie în minimum de seturi la turneu, în fata lui Struff, trecând apoi de Hurkacz, câștigând în set decisiv, după ce a revenit de la 1-0.

Auger-Aliassime

  • Este unul dintre cei mai constanți jucători din circuitul ATP, având în vedere faptul stă în top 10 de o bună perioadă, acesta având performanțe mai mari decât ale adversarului său, însă nu putem spune este într-o formă mai bună.
  • Canadianul are patru titluri în palmares, iar de asemenea, are realizări importante și în turneele de Grand Slam, jucând sferturi la Australian Open și Wimbledon, atingând penultimul act la US Open.
  • După cum menționam însă, Auger-Aliassime nu arată grozav în acest an, având în vedere faptul în 2023 nu s-a întâmplat decât o singură dată lege trei victorii consecutive, la Australian Open. La Indian Wells este fară set pierdut, trecând de Martinez și Cerundolo.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Tommy Paul

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul