Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Patricia Țig vs Jasmine Paolini ponturi și pronosticuri 09.01.2023

De la ora 11:00, luni, Maria Patricia Țig și Jessica Paolini se vor duela în șaisprezecimile turneului WTA de la Hobart. Învingătoarea va juca cu cea care se impune în meciul Cocciaretto - Alize Cornet.
Patricia Țig vs Jasmine Paolini
January 09,2023
11:00

 Ponturi pariuri și pronostic analizat Patricia Țig vs Jasmine Paolini

Deși avem o favorită certă, Patricia a demonstrat că jucând fără teamă poate obține rezultate surpriză. Chiar dacă luni pierde, aștept să văd un tenis frumos,, recomandarea fiind peste 17.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Patricia Țig – Jasmine Paolini

Peste 20.5 game-uri- Cota 1.75⭐
Pariază acum

Patricia Țig

  • Revenită în circuit după ce a născut, Țig a reușit să joace la un nivel decent și acum se pregătește să joace la alt nivel care să o aducă măcar în top 200 mondial.
  • În prezent se află pe locul 790 mondial și se pregătește să joace din nou cu italianca Jasmine Paolini, pe care a mai învins-o și în 2019, în minimum de seturi.
  • Pe de altă parte, de aproape doi ani nu a mai jucat tenis pe această suprafață. Din 8 martie 2021 datează cel mai recent joc pe această suprafață.

Jasmine Paolini

  • A început sezonul pentru Jasmine Paolini, jucătoare care a reușit să nu impresioneze în cadrul turneului de la Adelaide.
  • A fost învinsă în setul decisiv al duelului cu Anna Bondar (Ungaria), îmtr-un duel disputat pe 31 decembrie.
  • De această dată are prima șansă și ar fi o adevărată surpriză ca locul 62 mondial să nu se califice în detrimentul Patriciei.

Pariază la SUperbet pe meciurile de tenis feminin!

Plasează pariul