Tenis

Patricia Țig vs Ekaterina Makarova ponturi și pronosticuri 18.10.2023

Miercuri, de la ora 19:30, în turul II al turneului WTA Transylvania Open de la Cluj-Napoca se vor duela Patricia Țig și Ekaterina Makarova. Meciul este în direct pe Pro Arena.

patricia tig

Superbet logo
Stirea Zilei

Patricia Țig vs Ekaterina Makarova

Patricia Țig vs Ekaterina Makarova 18.10.2023

Octombrie 18, 2023

7:32 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Patricia Țig vs Ekaterina Makarova

Ambele jucătoare s-au chinuit să poată obține calificarea, iar faptul că meciurile lor a durat trei seturi nu a fost o surpriză. Din contră, era de așteptat să se întâmple așa și cred că sportiva din România dacă va replica la fel are toate șansele să obțină victoria. De altfel, vă recomand victorie Patricia Țig, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Patricia Țig vs Ekaterina Makarova

Patricia Țig

  • Patricia Țig a reușit să se impună în primul meci și așa cum am anticipat nu a fost deloc un duel ușor. A avut-o adversară pe o sportivă venită din calificări.
  • Partida a început bine pentru Patricia, iar apoi o ezitare a făcut să piardă setul al doilea în tie-break pentru ca în decisiv să treacă cu 6-3 de Martha Matoula.
  • Trei ore și șapte minute a fost nevoită să stea în teren pentru obținerea celei de-a treia victorii din precedentele patru meciuri jucate pe suprafață dură.

Ekaterina Makarova

  • Rusoaica a venit la Cluj-Napoca cu gândul de a intra pe tabloul principal. Din cauza locului din clasament a fost nevoită să dispute meciuri în calificările turneului.
  • Astfel, înainte de a juca în turul I le-a eliminat pe Szabo și Bandecchi, pe ambele în minimum de seturi și a continuat să fie la nivel înalt și e tabloul principal.
  • Astfel, locul 213 în lume a produs una dintre surprizele rundei inaugurale și a trecut cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1 de Kateryna Baindl (83 WTA)

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri