Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Patricia Maria Țig vs Maria Lourdes Carle ponturi și pronosticuri 12.09.2023

Marți, de la ora 10:00, Maria Patricia Țig și Maria Lourdes Carle se vor înfrunta în cadrul turului I al turneului Challenger de la București. învingătoarea va juca cu iberica Bouzas Maneiro.
Patricia Maria Țig vs Maria Lourdes Carle
September 12,2023
10:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Patricia Maria Țig vs Maria Lourdes Carle

Chiar dacă Țig joacă acasă este destul de greu cu Maria care preferă zgura și în fața jucătoarelor de nivelul româncei s-a descurcat bine. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Patricia Maria Țig – Maria Lourdes Carle

ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Patricia Maria Țig

  • Maria Patricia Țig revine pe zgură la doar câteva zile de la eșecul suferit în fața Ralucăi Georgiana Șerban. Meciul s-a jucat la Bari, la puțin timp după participarea la US Open.
  • Locul 451 în lume a reușit să atingă turul II la ultimul Grand Șlem al anului, învinsă fiind de o Jessica Pegula care stă de luni bune în top 10 WTA.
  • De altfel, forma nu este întocmai cea mai bună. A pierdut patru din ultimele cinci dueluri în minimum de seturi indiferent de suprafață.

Maria Lourdes Carle

  • Sportiva din Argentina este a 173-a în lume și preferă zgura pentru nivelul acesta, deși are doar o victorie în ultimele cinci meciuri.
  • Imediat după ce a părăsit calificările US Open, jucătoarea a venit în Europa unde a jucat la un turneu din Olanda și apoi a participat la Bari.
  • A părăsit Challengerul de la Bari după un duel cu Tamara Zidansek în fața căreia a cedat cu scorul de 6-7 (4), 2-6.

Pariază la Superbet pe meciurile din cadrul turneului de la București!

Plasează pariul