Parmentier - Dulgheru. Anul trecut, amandoua au ajuns in "sferturi"

Luni, de la ora 17:00, avem partida Parmentier - Dulgheru, din runda inaugurala de la Bucuresti. Ne asteptam la un meci ce s-ar putea sa mearga in set decisiv.
Parmentier

Parmentier este o jucatoare din Franta clasata pe locul 63. La 32 de ani, Pauline alterneaza prezentele la turnee importante cu cele in challengeruri.

Dar in 2018 a cucerit titlul de la Istanbul (TUR), pe zgura, de unde si urcarea destul de importanta din clasament. Insa Parmentier nu ne-a impresionat cu jocul ei din acest sezon. De exemplu, inainte de Istanbul, castigase doar doua partide. Dupa ce-a iesit in prima runda la Wimbledon, a procedat la fel si la challengerul de la Contrexeville (FRA).

Dulgheru a ajuns la 29 de ani si se afla pe locul 141 WTA. Are doua titluri in cariera, ambele in sezoane consecutive la Varsovia (POL), 2009 si 2010.

Cu destul de multe accidentari in cariera, Alexandra n-a putut sa fie ferita de ele nici in acest sezon. A jucat destul de putin, iar rezultatele au fost sub potentialul ei. Asta pana la Wimbledon, unde a ajuns in turul II si i-a luat set lui Venus Williams. Din pacate, dupa aceea, a iesit inca din primul tur la ITF-ul de la Budapesta, scoasa de Yastremska (UKR), in trei seturi.

Ambele au fost eliminate anul trecut in sferturile de finala. Atunci, Alexandra a venit din calificari si i-a pus mari probleme lui Goerges (GER), semifinalista la actuala editie de Wimbledon. Fizic, cred ca romanca sta mai bine ca la editia din 2017, insa Parmentier sta ok doar pe zgura in acest sezon (8-5). Si sa nu uitam ca frantuzoaica are doua participari la Bucuresti si de fiecare data a ajuns in „sferturi”. In concluzie, ma astept la multe break-uri, deoarece amandoua joaca mai agresiv pe retur, si la un echilibru pe tabela. H2H este 2-0 pentru Parmentier, dar amandoua disputele au avut loc pe hard.

Pronosticuri Ajman - Al-Jazira