Depasim 2 ore si 16 minute la turneul german?

Debuteaza sezonul de tenis pe iarba, iar turneul din Germania este un prilej foarte bun sa ne facem o idee asupra jucatorilor inainte de Wimbledon. Pariul ales de noi se bazeaza pe durata celei mai lungi partide din intreg turneul, un turneu ce ne-a adus un profit destul de frumos de-alungul timpului.
ATP Stuttgart
ATP Stuttgart
June 09,2018
10:00 AM

Turneu ATP Stuttgart:

  • Dupa cum puteti observa in poza de mai jos, la ora la care am plasat eu pariul, cota inca era nemodificata si era 1.87. Se pare ca cei de la Betano s-au hotarat doar sa ajusteze cota si nu linia, ceea ce este un lucru benefic in opinia mea (pentru cei care au pariat inainte, cu cash out deja exista un oarecare profit).
  • In ceea ce priveste statistica din ultimii 3 ani de la turneul din Stuttgart, aceasta a fost de fiecare data de partea noastra in privinta duratei maxime a unui meci. In 2015, 3 meciuri au depasit acest prag, cel mai lung fiind de 162 de minute. In 2016, a iesit la limita, cu o partida de 138 de minute, iar anul trecut, au fost 2 dispute cu durata mai lunga, 141 de minute, respectiv 159 de minute!

ATP Stuttgart


Miza: 8/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul