Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Panna Udvardy vs Sloane Stephens ponturi si pronosticuri 22.03.2022

Marti, nu inainte de ora 16:00, maghiara Panna Udvardy si americanca Sloane Stephens se vor duela in primul tur al WTA Miami.
Panna Udvardy vs Sloane Stephens
March 22,2022
16:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Panna Udvardy vs Sloane Stephens

Poate ca Sloane a fost mai des vazuta pozand in reviste si pe retelele de socializare decat sa joace la nivel inalt, insa Udvardy nu este de nivelul ei. Drept urmare, va recomand sub 20.5 game-uri, cota 1.49 la Superbet.

Ponturi Panna Udvardy – Sloane Stephens

victorie Ruud 2-0 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Panna Udvardy

  • Udvardy este o sportiva din Ungaria, insa de-a lungul carierei sale nu a obtinut rezultate notabile si drept urmare este pe locul 83 in lume.
  • Interesant este ca dupa cele sase meciuri deja jucate din acest sezon inca nu stie ce inseamna sa se bucure de succes si le-a pierdut pe toate.
  • Cea mai recenta infruntare a avut-o la Indian Wells, turneu unde n-a reusit sa intre pe tabloul principal, fiind invinsa in doar doua seturi de locul 448 WTA.

Sloane Stephens

  • Jocul lui Sloane la Indian Wells nu a fost unul solid si drept urmare a fost trimisa acasa dupa doar primul duel, invinsa fiind in set decisiv de Naomi Osaka.
  • Pe de alta parte, calitate in jocul ei inca exista, desi este abia pe locul 38 in ierarhia modnaiala si lucrul acesta l-a demonstrat la final de februarie.
  • Cu mai putine de o luna in urma, Sloane Stephens a triumfat la Guadalajara, acolo unde a castigat finala cu Bouzkova, dupa trei seturi: 7-5, 1-6, 6-2.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul