Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oscar Otte vs Carlos Alcaraz ponturi si pronosticuri 01.07.2022

Vineri, dar nu inaintea orei 18:00, in saisprezecimile Wimbledon 2022 se vor duela germanul Oscar Otte si ibericul Carlos Alcaraz. Invingatorul poate juca cu Jannik Sinner sau John Isner.
Oscar Otte - Carlos Alcaraz
July 01,2022
18:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Oscar Otte vs Carlos Alcaraz

Evolutia celor doi jucator a fost una buna si daca vor continua sa se miste la fel de bine in teren, atunci mizez pe un joc care se va duce in cel putin patru seturi. In conditiile acestea, recomandara mea este peste 33.5 game-uri, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Oscar Otte – Carlos Alcaraz

victorie Casper Ruud - Cota 1.77⭐
Pariază acum

Oscar Otte

  • Aflat pe locul 36 in clasamentul ATP, germanul Oscar Otte nu a pierdut set la Wimbledon 2022, dar a si fost beneficiarul unui duel scurt in turul anterior.
  • Daca in prima runda a trecut in trei seturi de compatriotul Gojowczyk, in al doilea tur a beneficiat de retragerea americanului Harrison.
  • La scorul de 3-1 pentru Oscar Otte, adversarul a fost nevoit sa spuna pas si meciul a durat doar 13 minute cu locul 251 in lume.

Carlos Alcaraz

  • Ibericul aflat pe locul 7 ATP este din nou favorit intr-o partida de la Wimbledon 2022, acolo unde a revenit la cel mai bun tenis al lui.
  • Problemele lui la Grand Slam-ul de la All England Club au aparut in momentul in care in turul I a trecut in cinci seturi de Struff. 4-6, 7-5, 4-6, 7-6 (3), 6-4, acesta a fost scorul.
  • Interesant si faptul ca in trei din ultimele patru dueluri meciurile sale au durat minimum de seturi. Griekspoor a stat in fata lui in turul al doilea, intr-un duel care a durat putin peste doua ore si s-a incheiat cu 6-4, 7-6 (0), 6-3.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul