Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Osaka vs Collins ponturi si pronosticuri 31.08.2022

Miercuri dimineata, de la ora 04:00, avem meciul Osaka - Collins, unul dintre cele mai interesante partide din primul tur de la US Open. Nipona a castigat aici in 2020.
Osaka vs Collins
August 31,2022
04:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Osaka vs Collins

Sunt doua sportive care au avut ceva probleme fizice in ultima vreme, insa Osaka a intampinat dificultati si de alta natura. Si desi se simte bine la Flushing Meadows, ramane de vazut cum va fi intr-o atmosfera care ar putea sa-i fie putin ostila. Nu neaparat ca publicul ar avea ceva cu ea, insa va evolua contra unei americance. Avantajul lui Osaka este ca are 3-0 in raportul intalnirilor directe, fara sa piarda set. Dar Naomi este imprevizibila, asa ca noi vom merge pe peste 19,5 game-uri, cota 1.44 la Betano.

Ponturi Osaka – Collins

sub 20,5 game-uri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Osaka

  • Osaka este un fost lider mondial, dar care acum a cazut pana pe locul 44 WTA. Interesant este ca Naomi a cucerit doar doua turnee din 2020 incoace, insa ambele au fost de Grand Slam (US Open, 2020, si Australian Open, 2021).
  • In actuala stagiune, sportiva de 24 de ani a jucat destul de putin, cu finala la Miami. A fost eliminata in runda inaugurala la French Open, iar in prezent are trei infrangeri consecutive. Osaka nu a participat la turneele pe iarba din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile.

Collins

  • Collins este o americanca de 28 de ani, clasata pe locul 19 WTA. Are doua turnee in cariera, ambele castigate in 2021, la San Jose si Palermo. Anul acesta a jucat finala de la Austalian Open, cel mai important rezultat din cariera. A pierdut la Barty, scor 3-6, 6-7.
  • A jucat destul de putin in ultima vreme, din cauza unei accidentari la gat. Astfel, nu a putut sa-si apere titlul de la San Jose. Ultima partida jucata a fost pe zgura, la Lausanne, infrangere cu Waltert, in trei seturi. Si ea are in prezent trei esecuri in linie.

Pariaza pe o cota de 1.44 la Betano!

Plasează pariul