Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ons Jabeur vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 04.01.2023

Nu înainte de ora 01:00, ora României, Ons Jabeur și Sorana Cîrstea se vor duela în optimile turneului de la Adelaide (Australia).
Ons Jabeur vs Sorana Cîrstea
January 04,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ons Jabeur vs Sorana Cîrstea

Faptul că Sorana a început deja jocurile oficiale în acest an ar putea conta în fața numărului 2 în lume. Totuși, nu pun la îndoială diferența de valoare, însă aștept o replică mai bună a româncei, iar recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Ons Jabeur – Sorana Cîrstea

X2 pauză – X2 final - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Ons Jabeur

  • Jucătoarea din Tunisia este pe locul al doilea în lume și una dintre sportivele pe care așteptăm să le vedem în fazele superioare ale celor patru Grand Slam-uri.
  • Ons Jabeur nu a a avut parte de un meci oficial în 2023, ci urmează să joace miercuri dimineață, cu Sorana Cîrstea.
  • Cel mai recent meci al său s-a disputat în Emiratele Arabe Unite și a fost succesul în set decisiv împotriva britanicei Emma Răducanu.

Sorana Cîrstea

  • Pentru Sorana turneul a început de câteva ore, atunci când a reușit să se califice în urma unui succes în fața elvețiencei Golubic.
  • Jocul cu locul 76 în lume a fost interesant. Primul set l-a câștigat fărăr ssă piardă game, iar în al doilea set a jucat tie-break. Drept urmare, 6-0-7-6(1) a fost scorul acelei partide.
  • Astfel, locul 45 în lume atacă acum cea de-a treia victorie în cele patru partide deja disputate în fața lui Ons Jabeur. Ambele victorii au venit în meciuri susținute pe suprafață dură.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul