Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ons Jabeur vs Marketa Vondrousova ponturi și pronosticuri 13.03.2023

Luni, de la ora 20:00, Ons Jabeur (Tunisia) și Marketa Vondrousova (Republica Cehă) vor fi adversare în turul III al Indian Wells.
Ons Jabeur vs Marketa Vondrousova
March 13,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ons Jabeur vs Marketa Vondrousova

Este lesne de înțeles că Jabeur în ciuda locului 4 nu este deloc în cea mai bună formă și atunci Marketa îi poate pune probleme și chiar să o învingă. De altfel vă recomand victorie Marketa Vondrousova, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Ons Jabeur – Marketa Vondrousova

Sub 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Ons Jabeur

  • Pe locul 4 în lume, Ons Jabeur este o sportivă din Tunisia care a fost cândva și pe locul al doilea, doar că rezultatele din ultimele meciuri nu au mai avut continuitate.
  • A întâmpinat dificultăți și în turul anterior al turneului american. Cu alte cuvinte, calificarea a venit ca urmare a disputării setului decisiv.
  • A pierdut primul set în meciul împotriva polonezei Magdalena Frech, dar diferența de valoare și-a spus cuvântul. 4-6, 6-4, 6-1 a fost scorul unei partide .

Marketa Vondrousova

  • Jucătoarea din Republica Cehă a jucat un meci mai mult decât Ons Jabeur, având în vedere că se află pe locul 105 în lume.
  • Marketa Vondrousova a trecut de canadianca Marino și conaționala Marie Bouzkova, de fiecare dată în minimum de seturi.
  • Doar o oră și un sfert a stat în teren în meciul cu Bouzkova (32 WTA). 6-1, 6-1 a fost scorul unei partide controlate în totalitate și nu si-a pierdut serviciul.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Indian Wells!

Plasează pariul