Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ons Jabeur vs Jessica Pegula ponturi și pronosticuri 03.11.2022

Joi, de la ora 00:00, Jessica Pegula (SUA) și Ons Jabeur (Tunisia), se vor duela în cadrul Turneului Campioanelor. Meciul este transmis pe Digi Sport 2, iar cele două fac parte din Grupa B.
Ons Jabeur vs Jessica Pegula
November 03,2022
00:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ons Jabeur vs Jessica Pegula

Așa cum au arătat meciurile lor din turul inaugural mă aștept să le văd mult mai atente și nu vor mai risca cu serviciul. Atunci, înclin spre un meci cu peste 19.5 game-uri, iar cota este 1.47 la Superbet.

Ponturi Ons Jabeur – Jessica Pegula

Sub 6.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Ons Jabeur

  • A început turneul cu un meci în fața Arynei Sabalenka, iar pentru ea nu a fost deloc un debut fericit, având în vedere că deja a suferit o primă înfrângere.
  • Ons Jabeur se află pe locul al doilea în lume, dar cu toate acestea a pierdut primul meci din cadrul turneului. E drept, a fost un duel disputat, încheiat în trei seturi.
  • Favorită în fața sportivei aflate pe locul 7 WTA, Jabeur nu a impresionat decât în primul set, atunci când a câștigat cu 6-3, dar ulterior le-a pierdut pe următoarele. După două ore și jumătate a cedat cu 3-6, 6-7, 5-7.

Jessica Pegula

  • Favorită certă și în fața Mariei Sakkari, Jessica Pegula a clacat în fața grecoaicei și drept urmare a debutat la Turneul Campioanelor cu un eșec.
  • După ce învingea locul 5 în lume cu puține zile în urmă, în finala WTA Guadalajara 2, a suferit un eșec când nu trebuia să se întâmple lucrul acesta.
  • După douîă ore și un sfert, Jessica Pegula – Maria Sakkari s-a încheiat 6-7 (6), 6-7 (4), cu americanca aflată pe locul 3 în lume care a salvat două mingi de meci.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul