Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ons Jabeur vs Aryna Sabalenka ponturi și pronostiuri 01.11.2022

Marți dimineață, de la ora 02:00, Ons Jabeur și Aryna Sabelenka debutează la WTA Finals 2022, turneu unde sunt angrenate cele mai bune jucătoare de tenis ale sezonului. Partida este tranmisă pe Digi Sport 2, iar cele două sunt angrenate în Grupa B.
Ons Jabeur vs Aryna Sabalenka
November 01,2022
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ons Jabeur vs Aryna Sabalenka

Ambele sunt jucătoare care știu bine cum să-și joace șansa, ceea ce au și arătat în cadrul turneelor importante, iar lucrul acesta mă duce cu gândul către un meci strâns, iar recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Ons Jabeur – Aryna Sabalenka

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Ons Jabeur

  • Se află pe locul 2 în lume, dar la ultimul turneu înaintea WTA Finals a dezamăgit și asta pentru că nu a reușit să treacă de locul 61 în lume. Jabeur – Liu a fost un meci care a avut loc în sferturile de finală de la WTA Montreal, unde americanca s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-4.
  • Totuși, Ons Jabeur a avut parte de un sezon memorabil, care o aduce pe locul 2 în lume, iar cel mai recent turneu de anvergură la care a obținut rezultate notabile este US Open. A jucat finala, acolo unde cu greu a pierdut în fața liderului mondial.
  • De asemenea, în ultimele zece dueluri avute pe hard a pierdut în două rânduri, dar în nouă dintre aceste dueluri a reușit să smulgă set. Singura partidă unde nu a reușit să câștige set a fost chiar finala de Grand Slam, 2-6, 6-7 (5) cu Iga Swiatek.

Aryna Sabalenka

  • O sportivă care de ceva timp stă printre cele mai bune 10 jucătoare ale lumii, Aryna Sabalenka a scăzut puțin ritmul, ceea ce se vede și prin prisma rezultatelor din ultimele dueluri.
  • După US Open a urmat o perioadă de pauză de o lună de zile în care s-a antrenat, dar revenirea nu a mai fost deloc cea pe care o aștepta.
  • Aryna Sabalenka a pierdut două din cele trei dueluri disputate în luna octombrie, acolo unde a jucat la San Diego și Guadalajara 2. Toate aceste meciuri s-au decis în setul al treilea.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul