Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oksana Selekhmeteva vs Sorana Cirstea ponturi si pronosticuri 26.07.2022

Marti, nu inaintea orei 13:30, ora Romaniei, in saisprezecimile turneului WTA de la Praga, Oksana Selekhmeteva o intalneste pe Sorana Cirstea.
Oksana Selekhmeteva vs Sorana Cirstea
July 26,2022
13:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Oksana Selekhmeteva vs Sorana Cirstea

O sa fie un duel interesant, dar pe care ma astept ca Sorana Cirstea sa il castige, avand in vedere diferenta dintre cele doua jucatoare. Victorie Sorana Cirstea +1.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.44 la Superbet.

Ponturi Oksana Selekhmeteva – Sorana Cirstea

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Oksana Selekhmeteva

  • Este un nume care nu spune nimic tenisului mondial, dar de bine sau de rau a reusit sa patrunda pe tabloul principal al WTA Praga Open.
  • Jucatoarea din Rusia a reusit sa treaca in decisivul jocului cu Hibino, meci jucat in finala calificarilor, unde a avut nevoie de aproape doua ore pentru a se impune.
  • Dupa ce a condus cu 1-0 la seturi, aceasta a cedat usor cel de-al doilea act. Pana la final a reusit sa castige cu scorul de 6-2, 2-6, 6-3.

Sorana Cirstea

  • Dupa aventura de la Wimbledon de unde a parasit competitie dupa cel de-al doilea duel, Sorana Cirstea a devenit a treia jucatoare din Romania cea mai bine clasata in ierarhia WTA.
  • Sorana a decis atunci sa faca o pauza si drept urmare va evolua in primul sau meci oficial din ultima luna, dar pe suprafata dura.
  • Aflata pe locul 35 in lume, Cirstea o intalneste pentru prima oara pe Oksana Selekhmeteva, rusoaica in fata careia este favorita sa obtina victoria.

Pariaza la Superbet pe meciurile Soranei Cirstea!

Plasează pariul