Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oceane Dodin vs Elena Rybakina ponturi si pronosticuri 29.04.2022

Vineri, nu inainte de ora 12:00, frantuzoaica Oceane Dodin o intalneste pe kazaha Elena Rybakina, meci din cadrul primului tur al WTA Madrid.
Oceane Dodin vs Elena Rybakina
April 29,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Oceane Dodin vs Elena Rybakina

Desi s-a calificat surprinzator pe tabloul principal, Oceane are acum in fata ei o jucatoare care stie cum sa puna problema. Ma astept sa vedem un joc care inclina net in favoarea Elenei si recomandarea mea este Victorie Elena Rybakina 2-0, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Oceane Dodin – Elena Rybakina

Sub 2.5 goluri - Cota 1.92⭐
Pariază acum

Oceane Dodin

  • Frantuzoaica Oceane Dodin pleaca acum cu a doua sansa daca ne luam dupa forma de moment si cotele caselor de pariuri online licentiate in Romania.
  • Vine in capitala Spaniei din postura de ocupanta a locului 93 in ierarhia mondiala. Mai mult decat atat, Oceane a fost nevoita sa joace calificari.
  • Doua meciuri, de atat a avut nevoie frantuzoaica sa intre pe tabloul principal al WTA Madrid 2022. Aceasta a trecut in trei seturi de maghiara Udvardy si de brazilianca Beatriz Haddad Maia. 3-6, 7-6 (5), 6-2 a fost scorul meciului cu jucatoarea din Brazilia, din finala calificarilor, unde Dodin a plecat cu a doua sansa.

Elena Rybakina

  • Sezonul de zgura a inceput si pentru Elena, jucatoare care a jucat in turneul anterior la WTA Stuttgart, unde a fost eliminata de iberica Badosa.
  • A pierdut cu 2-6, 6-4, 6-7 (4) in fata locului 2 mondial si totul dupa doua ore si jumatate de stat in teren, in cadrul optimilor WTA Stuttgart.
  • Spre deosebire de acel duel cu locul al doilea, Rybakina pleaca acum cu prima sansa in fata lui Dodin, jucatoare pe care a mai invins-o in 2020, in singurul lor meci direct.

Pariaza pe WTA Madrid la Superbet!

Plasează pariul