Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nuria Parrizas-Diaz vs Serena Williams ponturi si pronosticuri 08.08.2022

Lunea este zi de tenis, are loc si partida dintre iberica Nuria Parrizas-Diaz si americanca Serena Williams, duel din turul I de la WTA Toronto. Poti sa urmaresti duelul in direct pe Digi Sport 2, dar nu inainte de ora 19:30, ora Romaniei.
Nuria Parrizas-Diaz vs Serena Williams
August 08,2022
19:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Nuria Parrizas-Diaz vs Serena Williams

Atunci cand spui Serena Williams este evident ca vorbim despre o jucatoare de alt nivel, insa acum tenisul a ramas pentru ea strict o pasiune si nu o mai face pentru performanta. Ma astept sa se vada asta si in teren, astfel va recomand peste 18.5 game-uri, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Nuria Parrizas-Diaz – Serena Williams

Victorie Poli Iasi - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Nuria Parrizas-Diaz

  • Evolutia jucatoare din Spania este interesanta, deoarece a ajuns pe tabloul principal dupa ce a fost invinsa in finala calificarilor.
  • Lucky loser, locul 59 WTA va pleca cu a doua sansa in fata uneia dintre cele mai tittrate sportive din istoria tenisului feminin.
  • Tototdata, pentru ea va fi o prima partida in care Serena Williams va sta de partea cealalta a fileului.

Serena Williams

  • Americanca este o veterana a tenisului si mai joaca exlcusiv pentru a putea partida la US Open, acolo unde are nevoie de antrenament.
  • In ultimele luni a fost vazuta mai mult pe la petreceri mondene si asta pentru ca a jucat exclusiv la competitii majore, cum ar fi French Open si Wimbledon.
  • Mai mult decat atat, Serena Williams stie cum e sa castigi turneul de la Toronto, competitie pe care si-a trecut-o in palmares in mai multe randuri. A reusit asta in 2001, 2011 si 2013.

Pariaza pe WTA Toronto la Superbet!

Plasează pariul