Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nuria Parrizas-Diaz vs Irina Bara ponturi și pronosticuri 11.10.2022

Marți, nu înaintea orei 13:30, Nuria Parrizas-Diaz (Spania) o va înfrunta pe Irina Bara (România), într-o partidă din cadrul WTA Cluj-Napoca. Meciul este transmis de Digi Sport 2 și Prima Sport 1.
Nuria Parrizas-Diaz vs Irina Bara
October 11,2022
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nuria Parrizas-Diaz vs Irina Bara

Există o diferență considerabilă între cele două jucătoare și atunci mă aștept ca iberica să fie la conducerea jocului, iar la final să fie cea care câștigă la o diferență liniștitoare. Vă recomand victorie Nuria Parrizas-Diaz la -3,5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Nuria Parrizas-Diaz – Irina Bara

Victorie Danemarca - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Nuria Parrizas-Diaz

  • Nuria Parrizas-Diaz este o jucătoare care ocupă locul 75 în lume și care nu a impresionat de-a lungul timpului sau nu a făcut-o în ultimul sezon.
  • În ultimele cinci dueluri a fost învinsă, indiferent pe ce suprafață a avut loc turneul. Cel mai recent a fost la Monastir (suprafață dură), dar a părăsit comepetiția după doar primul duel, învinsă fiind de Harriet Dart.
  • De asemenea, în cele cinci jocuri nu doar că a pierdut, dar de fiecare dataă a făcut-o fără să împingă meciul în decisiv. Pe de altă parte, a și întâlnit jucătoare cu un joc decent.

Irina Bara

  • Îi place mai mult zgura și lucrul acesta s-a văzut și în ultima lună, deoarece a participat la două competiții pe această suprafața.
  • A fost eliminată de Irina Begu de la turneul bucureștean, iar imediat după a mers la Parma, de unde a plecat după cel de-al doilea duel, învinsă atunci de Baindl.
  • Ultimele ei cinci jocuri s-au încheiat în minimum de seturi, așa cum s-a întâmplat și ăn cel mai recent duel direct. În luna ianuarie, tot pe hard, a fost învinsă în două seturi de Parrizas-Diaz. Meciul a avut loc la Australian Open.

Pariază la Superbet pe meciurile de la WTA Cluj-Napoca!

Plasează pariul