Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic vs Tim Van Rijthoven ponturi si pronosticuri 03.07.2022

Duminica, dar nu inaintea orei 13:00, ora Romaniei, in direct pe Eurosport se va disputa duelul dintre sarbul Novak Djojovic si olandezl Tim Van Rijthoven. Partida are loc in optimile de finala ale turnului de la Wimbledon. Daca se califica, Nole va juca cu invingatorul partidei Jannik SInnerz – Carlos Alcaraz.
Novak Djokovic vs Tim Van Rijthoven
July 03,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Novak Djokovic vs Tim Van Rijthoven

Stiu ca olandezul a avut rezultate bune pe iarba in acest sezon, dar nu s-a duelat cu jucatori precum Novak. Drept urmare, voi miza pe succesul sarbului, dar deloc un succes usor, deoarece serviciul l-a scos de multe ori din dificultate pe Van Rijthoven. Peste 28.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.53 la Superbet.

Ponturi Novak Djokovic vs Tim Van Rijthoven

X2 pauza – X2 final - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Novak Djokovic

  • Sarbul este numarul 3 in lume, dar ramane favoritul numarul 1 la castigarea turneului. Drept urmare, nu mira pe nimeni ca s-a calificat pana aici cu rezultate remarcabile.
  • Un singur jucator i-a furat set favoritului principal la castigarea Wibledon 2022 si acela este sud-coreeanul Kwon, in chiar turul inaugural.
  • De atunci sarbul si-a imbunatatit stilul si drept urmare a trecut in minimum de seturi de Kokkinakis si compatriotul Kecmanovic. In duelul cu Kecmanovic (30 ATP) s-a impus usor, cu 6-0, 6-3, 6-4, in mai putin de doua ore.

Tim Van Rijthoven

  • In varsta de 25 de ani, Tim Van Rijthoven abia acum a iesit in evidenta, in sezonul de gura acnad a reusit rezultate notabile.
  • Aflat pe locul 104 in lume, olandezul a avut timp sa se pregateasca pentru Wimbledon, deoarece de pe 12 iunie de la castigarea S-Hertogenbosch nu a mai jucat vreun meci.
  • Astfel, in cele trei meciuri de la All England Club a pierdut un set si acela in turul al doilea, cu Opelka. Cel mai recent meci l-a adus fata in fata cu Basilashvili

Pariaza la Superbet pe meciurile lui Novak Djokovic!

Plasează pariul