Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas ponturi si pronosticuri 15.05.2022

Duminica, nu inainte de ora 17:00, in finala ATP Roma 2022 se vor intalni Novak Djokovic si Stefanos Tsitsipas, iar meciul este televizat, pe Eurosport 2.
Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas
May 15,2022
17:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas

Prea bun jocul pe care Novak l-a avut in cadrul acestui turneu si acum locul 1 mondial este pe cale sa castige din nou ATP Roma pentru a sasea oara in cariera. Victorie Novak Djokovic, cota 1.45 la Superbet, aceasta este recomandarea mea.

Ponturi Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Novak Djokovic

  • Liderul mondial vrea acum sa obtina al saselea trofeu din cariera in disputele de pe zgura de la ATP Roma si pleaca acum cu prima sansa in fata lui Stefanos.
  • Jocul practicat de liderul mondial a fost unul demn de pozitia ocupata si drept urmare s-a claificat in ultimul act fara sa piarda vreun set.
  • In decursul turneului a trecut de Karatsev, Wawrinka, Auger-Aliassime, iar in semifinale a trecut foarte usor de norvegianul Ruud, actul loc 10 ATP. Astfel, dupa o ora si un sfert a trecut cu 6-4, 6-3 timp in care o singura data si-a pierdut serviciul.

Stefanos Tsitsipas

  • Grecul s-a chinuit ceva pentru a ajunge in ultimul act, dar a si avut un adversar pe masura in semifinale. L-a invins in setul decisiv pe germanul Alexander Zverev.
  • Jocul cu locul 3 mondial a inceput slab pentru Stefanos Tsitsipas. Grecul a trebuit sa revina de la 0-1 la seturi si dupa doua ore si jumatate a trecut cu 4-6, 6-3, 6-3.
  • Pe de alta parte, acum incearca primul sau succes pe zgura in fata lui Novak. De patru ori s-au duelat pe aceasta suprafata si de fiecare data grecul a fost invins.

Pariaza pe ATP Roma la Superbet!

Plasează pariul