Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic vs Soonwoo Kwon ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Luni, dar nu inaintea orei 15:30, Novak Djokovic il infrunta pe sud-coreeanul Soonwoo Kwon, intr-un duel din priimul tur de la Wimbledon. Castigatorul va evolua cu cel care castiga duelul dintre Kokkimakis – Mahchrzak.
Novak Djokovic vs Soonwoo Kwon
June 27,2022
15:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Novak Djokovic vs Soonwoo Kwon

Exista o diferenta prea mare intre cei doi jucatori sa nu cred ca sarbul se poate impune fara drept de apel. In consecinta, va recomand sub 28.5 game-uri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Novak Djokovic – Soonwoo Kwon

Victorie PSG - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Novak Djokovic

  • Cu rezultate remarcabile cand vine vorba despre jocul pe iarba, Novak Djokovic a stiut cum sa puna problema de fiecare data si este locul 1 cand vorbim despre favoriti.
  • Sarbul este campionul en-titre la All England Club, acolo unde in 2021 a reusit sa castige pentru a sasea oara Wimbledonul.
  • De asemenea, Novak in singurul meci pe iarba din acest sezon a reusit a iasa cu fruntea sus si sa castige in turneul amical de la Hurlingham, unde l-a depasit cu 6-2, 6-1 pe Felix Auger-ALiassime.

Soonwoo Kwon

  • Sud-coreeanul este locul 75 in lume, dar acum incearca sa produca una dintre cele mai mari surprize de la aceasta editie de Wimbledon.
  • Totusi, nu pare ca s-a acomodat deloc pe iarba, fiind o suprafata unde nu se simte deloc confortabil si a pierdut cele doua jocuri deja disputate in acest sezon.
  • A fost invins de jucatori al caror nume nu spune nimic, ceea ce inseamna ca isi merita statutul de outsider pe care il primeste si acum. A mai pierdut in fata lui Novak, dar la Belgrad, in 2021, pe zgura.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul