Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic vs Karen Khachanov ponturi și pronosticuri 03.11.2022

Joi, nu înainte de ora 16:30, Novak Djokovic și Karen Khachanov se vor duela în optimile de finală ale ATP Paris.
Novak Djokovic vs Karen Khachanov
November 03,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Novak Djokovic vs Karen Khachanov

Nu sunt la primul lor duel direct, chiar urmează a patra confruntare directă în anul 2022, iar în toate duelurile s-a impus Novak. Aștept ca același jucător să câștige, dar nu foarte ușor. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Novak Djokovic – Karen Khachanov

Victorie Danemarca - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Novak Djokovic

  • Câștigător en-titre al turneului de la Paris, Djokovic a reușit să atingă șase titluri de campion al acestui turneu, iar acum pleacă din nou favorit.
  • A început ATP Paris 2022 cu un meci ușor împotriva lui Cressy, american care nu a putut să stopeze jocul agresiv pe care l-a făcut locul 7 în lume.
  • Drept urmare, a reușit să câștige cu 7-6 (1), 6-4, un meci care s-a finalizat după aproape o oră și trei sferturi de la primul schimb.

Karen Khachanov

  • Caută revanșa după ce în urmă cu nici măcar o lună a pierdut în fața lui Novak la Nur-Sultan, competiție pe care sârbul avea să o câștige.
  • Karen Khachanov a început ATP Paris cu două victorii, însă jocul elui nu a fost deloc unul atât de bun și drept urmare a fost nevoit ca în turul anterior să joace set decisiv.
  • S-a întâmplat să joace trei seturi în fața locului 61 ATP, elvețianul Marc-Andrea Huesler. 6-3, 4-6, 6-4 a fost scorul unui duel care a durat aproape două ore.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Paris!

Plasează pariul