Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic vs Denis Shapovalov ponturi și pronosticuri 06.01.2023

Nu înaintea orei 01:00, Novak Djokovic și canadianul Denis Shapovalov se vor duela în cadrul sferturilor de finală ale turneului ATP de la Adelaide.
Novak Djokovic vs Denis Shapovalov
January 06,2023
01:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Novak Djokovic vs Denis Shapovalov

Știu că avem un favorit cert conform cotelor caselor de pariuri, însă Denis pare că știe să pună problema și mă aștept să o facă, iar la final să avem peste 20.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Novak Djokovic – Denis Shapovalov

peste 57.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Novak Djokovic

  • Turneul a început în forță pentru Novak. Sârbul a trecut în minimum de seturi de Lestienne, francez pe care l-a învins cu scorul de 6-3. 6-2.
  • De aceeași manieră s-a încheiat și jocul din runda anterioară, atunci când Djokovic a întâlnit un alt jucător francez.
  • Meciul dintre Novak Djokovic și Quentin Haly (64 ATP) s-a încheiat cu scorl de 7-6 (3), 7-6 (5), totul duoă aproape două ore de joc.

Denis Shapovalov

  • Canadianul în vârstă de23 de ani a reușit ca la ATP Adelaide să se impună în cele două jocuri disputate.
  • A jucat deja meci cu set decisiv, ceea ce s-a întâmplat în prima partidă, când în fața lui a stat australianul Rinky Hijikata.
  • În turul anterior s-a duelat cu rusul Safiullin, locul 88 în lume. După un joc care a durat o oră și jumătate, victoria a venit cu 6-4, 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul