Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Novak Djokovic vs Aljaz Bedene ponturi si pronosticuri 27.05.2022

Vineri, nu inainte de ora 14:30, Novak Djokovic il infrunta pe Aljaz Bedene, in cadrul celui de-al treilea tur de la French Open. Invingatorul il infrunta pe cel care se impune in duelul Dimitrov - Schwartzman.
Novak Djokovic vs Aljaz Bedene
May 27,2022
14:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Novak Djokovic vs Aljaz Bedene

In cele trei confruntari directe Novak nu a pierdut set in fata lui Bedene si asa cum joaca sarbul in momentul de fata nu are cum sa cedeze nici acum.  Sub 29.5 game-uri este recomandarea mea, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Novak Djokovic – Aljaz Bedene

Sub 18.5 game-uri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Novak Djokovic

  • Multiplu castigator de French Open, Novak Djokovic participa anul acesta la primul sau Grand Slam, deoarece la Australian Open a fost retinut de la a participa.
  • Evolutia sarbului in acest sezon de zgura este una demna de liderul mondial si dupa ce s-a impus la ATP Roma, a intrat in forta si la French Open.
  • In cele doua meciuri pe care le-a disputat, Novak a reusit sa joace la nivel inalt si drept urmare nu a pierdut set. El a trecut in minimum de seturi de Nishioka si Molcan.

Aljaz Bedene

  • Jucatorul din Slovacia a inceput greu in aceasta competitie, dar nu in sensul ca s-a chinuit mult pentru a se califica in turul al treilea, ci pentru ca a jucat set suplimentar.
  • Bedene a reusit sa joace un tenis bun in fata lui OÇonnell pe care l-a invins in patru seturi, asta dupa ce a pierdut singurul set la tie-break.
  • In turul al doilea s-a duelat cu uruguayanul Cuevas. A reusit sa treaca de acesta cu 4-6, 6-4, 7-6, 6-4, in urma unui duel unde a plecat cu sansa a doua.

Pariaza pe French Open folosind oferta Superbet!

Plasează pariul