Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Noma Noha Akugue vs Ilinca Dalina Amariei ponturi și pronosticuri 13.09.2023

Miercuri, de la ora 10.30, ora României, în turul II al turneului challenger de la București se vor duela nemțoaica Noma Noha Alugue și Ilinca Dalina Amariei. Învingătoarea va juca în turul următor cu Maria Sara Popa sau Sara Errani.
Noma Noha Akugue vs Ilinca Dalina Amariei
September 13,2023
10:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Noma Noha Akugue vs Ilinca Dalina Amariei

Există o diferență între cele două jucătoare, dar rezultatul din turul inaugural arată intenția Amariei de a juca cât poate de bine, ceea ce o poate încurca pe Noma. Peste 18.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Noma Noha Akugue – Ilinca Dalina Amariei

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Noma Noha Akugue

  • După trei meciuri consecutive pierdute de jucătoarea din Germania, a venit jocul cu Zavatksa (188 WTA) pe care a reușit să-l câștige.
  • Noma Noha Akugue a început foarte bine meciul și a continuat în aceeași notă, iar victoria a venit după o oră și 39 de minute.
  • 6-3, 6-4 a fost scorul unei partide în care ambele jucătoare și-au pierdut serviciul de mai multe ori și propriul serviciu nu a fost deloc un avantaj.

Ilinca Dalina Amariei

  • Obișnuită mai mult să joace în cadrul unor turnee modeste, în special ITF, Amariei a oferit o replică neașteptat de bună în compania ibericei Irene Burilo Escorihuela (245 WTA).
  • Meciul a avut foarte multe break-uri de o parte și de cealaltă. Practic, de două ori s-a câștigat pe propriul serviciu și de fiecare dată Amariei a făcut lucrul acesta.
  • Se află pe locul 396 în lume, iar pe tabloul principal al turneului de la București a pătruns datorită unui wild card pe care l-a primit din partea organizatorilor.

Pariază la Superbet pe meciurile turneului de tenis challenger de la București

Plasează pariul