Nishikori - Paire. Benoit a aratat bine in prima partida

Miercuri, de la ora 13:30, avem disputa Nishikori - Paire, din runda a doua de la Roland Garros. Va prinde francezul o zi buna?

Nishikori se afla pe locul 21 ATP. Din cauza unei accidentari, si-a inceput sezonul abia la Delray Beach, unde a pierdut in runda inaugurala, 3-6, 6-3, 4-6 cu Novikov (SUA).

A urmat insa un titlu castigat la challengerul de la Dallas si o semifinala la New York. In Principat, a ajuns in finala si, astfel, din nou in prim-planul tenisului mondial. Eliminat in primul tur atat la Barcelona, cat si la Madrid, Kei a bifat totusi sferturi de finala la Roma. In runda inaugurala, a trecut in minimum de seturi de Janveri (FRA), scor 7-6, 6-4, 6-3.

Paire este locul 51 ATP si are un singur titlu important in vitrina, cel de la Bastad (SWE), din 2015. Putea sa aiba mult mai multe, daca era focusat la ceea ce avea de facut in teren.

Avem o semifinala la Sydney in dreptul sau, in 2018, dar apoi rezultatele sunt cumva mai degraba indoielnice. Eliminat in primul tur la Australian Open, a facut apoi sferturi de finala la Montpellier. Pe zgura, a trecut un tur la Barcelona si la Madrid, iar la Roma a ajuns in „optimi”. A jucat patru seturi in primul tur, 6-3, 6-7, 7-6, 6-1 cu Carballes Baena (SPA).

Cei doi s-au intalnit de cinci ori, iar niponul a castigat trei dintre aceste meciuri. In 2013, tot la Roland Garros, Nishikori castiga in patru seturi, scor 6-3, 6-7, 6-4, 6-1. Spre mirarea mea, Benoit a aratat destul de serios in prima partida, avand si aportul publicului. A pierdut setul doi din cauza unei lipse de atentie intr-un game la serviciu, dar, per total, a fost un tenis bun din partea lui. Kei a avut un tur de rutina, asa ca nu ne-am facut o idee fixa despre ce poate japonezul la acest turneu. Cred ca francezul e destul de in forma incat sa ia un set, deci voi miza pe urmatorul pronostic.

Pronosticuri Fulham - Watford