Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Niemeier vs Jabeur ponturi pariuri și pronosticuri 20.06.2023

Marți, 20 iunie 2023, nu mai devreme de ora 11:00 vom asista la meciul dintre Niemeir vs JJabeur, contând pentru 16-imile de la WTA Berlin. Meci ușor pentru tunisianca?
Niemeier vs Jabeur
June 20,2023
11:00

Ponturi Niemeier vs Jabeur

peste 2.5 goluri - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Niemeier vs Jabeur

Jabeur se descurcă de minune pe iarbă și mă aștept să înceapă în forță sezonul pe această suprafa ță. Nu cred că Niemeier poate câștiga set și rămâne de văzut câte game-uri va adjudeca. Recomand pronosticul Jabeur câștigă cu 2-0 la seturi, la o cotă de 1.50 la Unibet!

Niemeier

  • În vârstă de 23 de ani, Niemeier este clasată în afară 100 WTA, respectiv locul 120.
  • Sportiva din Germania vine tocmai din calificări, la Berlin reușind să treacă cu greu de Noha Akugue și Minnen, ambele meciuri fiind câștigat în 3 seturi.
  • Anul trecut la Berlin, Niemeier era eliminată încă din primul tur de Bencic. Poate produce surpriza cu Jabeur? 5.00 este cota!

Jabeur

  • Jabeur, locul 6 în lume, se numără printre favoritele la câștigarea WTA Berlin. De altfel, este campioana en-titre la acest turneu.
  • Tunisianca este la primul joc pe iarbă în acest an. Vine după Roland Garros, acolo unde s-a oprit în sferturile de finală, fiind eliminată de Haddad Maia. În 2023, Jabeur a câștigat deja un trofeu, la WTA Charleston.
  • Trebui spus faptul că Jabeur este și finalista de anul trecut de la Wimbledon!

Pariaza pe COTA 1.50 la Unibet!

Plasează pariul