Tenis

Niculescu/Ninomiya vs Babos/Danilina ponturi și pronosticuri 01.05.2023

De la ora 16:30, perechile formate din Monica Niculescu/Makoto Ninomiya și Timea Babos/Anna Danilina se vor duela în primul tur al probei de dublu feminin de la Roland Garros.

monica

Ponturi pariuri și pronostic analizat Niculescu/Ninomiya vs Babos/Danilina

Sunt jucătoare obișnuite cu proba de dublu și de-a lungul carierei lor au reușit să obțină rezultate notabile. Am să merg totuși pe victorie Niculescu/Ninomiya, cotă 1.95 la Superbet pentru simplul fapt în luna mai perechea nu a pierdut set și forma a fost una mult mai bună.

Ponturi Niculescu/Ninomiya – Babos/Danilina

Niculescu/Ninomiya

  • Perechea formată din Niculescu și Ninomiya a început să joace în această formulă din primăvara acestui an. Debutul l-a avut la WTA Stuttgart unde a fost învinsă de la primul duel.
  • Cu timpul lucrurile s-au sudat între cele două sportive și toate meciurile jucate au adus cel puțin un set câștigat, indiferent de numele jucătoarelor care au stat de partea cealaltă a fileului.
  • Cu câteva zile înaintea de debutului la prima ediție a unui Grand Slam în această formulă, Niculescu/Ninomiya a ajuns în semifinale la Rabat, unde a pierdut surprinzător cu 6-1, 4-6, 10-12 în fața perechii Santamaria/Sizikova.

Babos/Danilina

  • Tot din luna aprilie, dar spre finalul ei a început și colaborarea dintre cele două sportive, însă au jucat mai puține meciuri împreună comparativ cu adversarele de joi.
  • Cea mai recentă prezența a avut loc la WTA Rabat unde Babos/Danilina a pierdut în turul al doilea tot în fața perechii care a eliminat și perechea Niculescu/Ninomiya.
  • Șase meciuri are perechea la activ, jumătate dintre meciuri au fost pierdute, iar alte trei au fost câștigate, unul prin neprezentare/ Astfel, în 4 din 5 meciuri a pierdut cel puțin un set.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri