Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nick Kyrgios vs Yibing Wu ponturi pariuri și pronosticuri 13.06.2023

Confruntarea dintre Nick Kyrgios și Yibing Wu este unul programat să se joace marți, în data de 13 iunie, nu mai devreme de ora 18:00, aceasta contând pentru faza șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Stuttgart.
Nick Kyrgios vs Yibing Wu
June 13,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nick Kyrgios vs Yibing Wu

Nick Kyrgios este fără îndoială jucătorul mai bun, însă ținând cont de faptul acesta vine după o perioadă de inactivitate destul de lungă, rămâne de văzut cum se va descurca în această confruntare. Nu este exclus obțină victoria, însă noi vom evita mergem pe mâna australianului, ci vom miza pe varianta game-urilor, într-o cotă de 1.50 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Nick Kyrgios – Yibing Wu

Ambele marchează - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Nick Kyrgios

  • Considerat de mulți drept unul dintre cei mai talentați jucători din istoria tenisului, Nick Kyrgios nu și-a atins niciodată potențialul maxim, acesta fiind deseori încurcat de problemele sale de temperament, dar și de lipsa de seriozitate, după cum chiar acesta a și recunoscut.
  • Anul 2022 a fost probabil cel mai bun din cariera australianului, bifând cele mai bune performanțe ale sale, câștigând Australian Open la dublu, jucând de asemenea și finala la simplu la Wimbledon, pierzând cu Novak Djokovic după ce a reușit câștige primul set.
  • De menționat însă faptul acesta nu a jucat niciun meci în 2023, având în vedere faptul a fost nevoit se opereze la genunchi, așa rămâne de văzut cum va reveni în circuit după o pauză de mai bine de o jumătate de an.

Yibing Wu

  • Este un jucător modest, care nu se poate compara cu adversarul său, cel puțin din punct de vedere al performanțelor, așa agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Chinezul joacă în circuitul ATP din 2017, însă trebuie menționat faptul a fost inactiv timp de doi ani și jumătate, din martie 2019 și până în decembrie 2021, suferind o accidentare serioasă. Acesta are doar un singur titlu în palmares, în timp ce în turneele de mare șlem are realizări modeste.
  • Yibing Wu a jucat la Roland Garros înainte de a lua parte la turneul de la Stuttgart, având însă un parcurs extrem de slab. A fost eliminat încă din primul tur, pierzând în manieră clară cu ibericul Roberto Bautista Agut, fiind învins în minimum de seturi.

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul