Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nick Kyrgios vs Stefanos Tsitsipas ponturi si pronosticuri 02.07.2022

Sambata, nu inaintea orei 18:30, australianul Nick Kyrgios si grecul Stefanos Tsitsipas se intalnesc in saisprezecimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Invingatorul va juca cu cel care castiga duelul Nakashima – Galan Riveros.
Nick Kyrgios vs Stefanos Tsitsipas
July 02,2022
18:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Nick Kyrgios vs Stefanos Tsitsipas

Sunt doi sportivi cu reale calitati si care stau bine pe propriul serviciu. Ma astept sa vad o lupta interesanta si pana la final invingatorul sa aiba nevoie de peste 36.5 game-uri sa se impuna, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Nick Kyrgios – Stefanos Tsitsipas

victorie Slovan Bratislava - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Nick Kyrgios

  • Evolutia lui Nick Kyrgios in cadrul turneului acesta a fost una interesanta, avand in vedere ca un prim duel s-a decis in cinci seturi, iar in al doilea s-a impus fara drept de apel.
  • Astfel, dupa 7-5 in decisivul cu Jubb (219 ATP), Nick Kyrgios si-a revenit si in turul secund a defilat in fata jucatorului sarb Krajinovic.
  • A fost un duel care a durat aproape o ora si jumatate. Nick a reusit sa castige cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1, totul in urma unui duel in care serviciul i-a intrat de fiecare data.

Stefanos Tsitsipas

  • Nimic de argumentat in meciurile pe care Stefanos Tsitsipas le-a avut in cadrul acestei competitii si unde a pierdut un singur set pana in momentul de fata.
  • A castigat cu 3-1 in disputa cu Ritschard, intr-un prim duel de la Wimbledon 2022 si astfel confirma triumful de la ATP Mallorca, turneu unde a evoluat anterior participarii sale la al 3-lea Grand Slam al sezonului.
  • Jordan Thompson (76 ATP) este cel care i-a stat in fata in turul al doilea si unde Stefanos Tsitsipas (5 ATP) s-a impus cu 6-2, 6-3, 7-5.

Pariaza acum pe tenis la Superbet!

Plasează pariul