Nadal - Wawrinka. Are Stan vreo sansa?

Joi, noaptea, nu inainte de ora 03:00, avem partida Nadal - Wawrinka, din turul III de la Toronto. Ce era inainte un meci foarte palpitant, acum se anunta doar un duel dezechilibrat.
nadal

Nadal se afla pe prima pozitie in clasamentul mondial. Anul trecut, Rafa a cucerit titluri la Monte Carlo, Barcelona, Madrid, Roland Garros, US Open si Beijing, ajungand si-n finala de la Australian Open.

A inceput 2018 la Melbourne, unde a fost nevoit sa se retraga in „sferturi”, contra lui Cilic. A urmat o pauza pana la sezonul de zgura, pe care ibericul l-a luat cu „asalt”, prin titluri la Monte Carlo, Barcelona, Roma si Roland Garros. La Wimbledon, a cedat in fata lui Djokovic in semifinale, la capatul unui meci epic, incheiat cu 10-8 in decisiv pentru sarb. In primul meci la Toronto, Rafa a trecut de Paire (FRA), scor 6-2, 6-3.

Wawrinka a ajuns la 33 de ani sa ocupe locul 195 in clasamentul ATP si este departe de macar o forma decenta.

De la operatie, Stan a fost doar o umbra, cu rezultate modeste cam la toate competitiile la care a luat parte. Doar la Sofia (BUL) a facut semifinala, invins de Basic (BIH). Pe iarba, a castigat doar doua meciuri, iar la Wimbledon a cedat in turul secund, fara sa-i ia set lui Fabbiano (ITA). Sa nu ne lasam pacaliti de cele doua victorii de pana acum, 1-6, 7-5, 7-5 cu Kyrgios si 1-6, 7-6, 7-6 cu Fucsovics (UNG).

In primul tur, Kyrgios s-a accidentat si a jucat doar din serviciu, iar in runda a doua Fucsovics a clacat mereu in momentele importante, ratand si patru mingi de meci. Fizic, nu stiu la ce ne putem astepta de la Stan. Insa vazandu-l pe Rafa cum se misca cu Paire, cred ca avem idee unde sta spaniolul la acest capitol. A jucat slab Rafa pe propriul serviciu, dar a compensat la retur – doar 20% (7 din 35) puncte castigatoare pe serviciul secund a avut francezul. H2H este 16-3 pentru Nadal, acesta castigand ultimele 7 seturi. Nu mai retin ultimul duel asa dezechilibrat intre cei doi.

Pont Pariuri Belgia - Olanda