Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Musetti vs Shelton ponturi pariuri și pronosticuri 21.06.2023

In cadrul optimilor de finala ale turneului de la Londra se va juca partida dintre italianul Lorenzo Musetti si americanul Ben Shelton, aceasta fiind programata sa se joace miercuri, in data de 21 iunie, nu mai devreme de ora 14:00.
Musetti vs Shelton
June 21,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Musetti vs Shelton

Lorenzo Musetti este favorit la casele de pariuri, fiind ce-i drept un jucator mai bun, ce are de asemenea si ceva mai multa experienta. Ne asteptam ca italianul sa isi confirme statutul de favorit si sa obtina victoria in aceasta infruntare, bazandu-ne si pe faptul ca arata bine pe iarba in ultima perioada. Asadar, mergem pe un succes al sau, intr-o cota de 1.47 oferita de agentia de pariuri online Betano.

Ponturi Musetti – Shelton

Ambele marchează - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Musetti

  • Este un jucator tanar, foarte talentat, care are mult potential, acesta avand resursele necesare pentru a produce rezultate notabile in anii ce vor urma. Casele de pariuri il dau ca favorit in aceasta infruntare, fiind ce-i drept peste nivelul adversarului sau.
  • Italianul se afla in acest moment pe locul 16 in ierarhia ATP, fiind la cea mai buna clasare a carierei sale. Acesta are doua titluri in vitrina personala, triumfand in urma cu un an la turneul de la Hamburg, impunandu-se apoi la Napoli, in octombrie.
  • Dupa ce a facut sferturi la turneul de la Stuttgart, unde a trecut de Gojo si Barrere si a pierdut cu Tiafoe, Lorenzo Musetti a inceput foarte bine la Londra, in primul joc invingandu-l pe Choinski in minimum de seturi.

Shelton

  • Este la randul sau un jucator tanar, foarte talentat, insa acesta este usor sub nivelul adversarei sale, in special din punct de vedere al experientei, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider in aceasta infruntare.
  • Americanul nu a cucerit niciun titlu pana acum, spre deosebire de adversarul sau. Se poate lauda insa cu o performata mai mare in turneele de Grand Slam, acesta jucand la inceputul anului in sferturile de finala de la Australian Open.
  • In primul meci de la turneul de la Londra, Ben Shelton a dat piept cu compatriotul Wolf, pe care l-a invins in minimum de seturi, astfel ca are un moral bun inainte de aceasta confruntare.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Musetti

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul