Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Murray vs Simon ponturi și pronosticuri 31.10.2022

Luni seara, undeva in jur de ora 20:30, avem meciul Murray - Simon, din primul tur de la Paris. Francezul se va retrage la finalul acestui sezon.
Murray vs Simon
October 31,2022
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Murray vs Simon

Sunt doi tenismeni aflati pe partea descedenta a carierei. Iar cea a lui Simon va lua sfarsit cat de curand. Probabil de aceea s-a si retras la turneul challenger de la Brest, pentru a fi 100% pregatit pentru Paris. E ultimul turneu major pentru Gilles si va cauta sa joace cat mai bine. Murray e insa intr-o forma decenta si a avut mereu raspuns la jocul lui Simon. H2h este 16-2 pentru britanic. Asa ca noi vom miza pe sub 2,5 seturi, cota 1.44 la Betano.

Ponturi Murray – Simon

Nadal + 4,5 game-uri, cota 1.47⭐
Pariază acum

Murray

  • Murray are un sezon surprinzator de bun, cu britanicul din nou in prima suta mondiala. Andy se afla pe pozitia a 48-a in clasamentul baietilor. Recent, sportivul de 35 de ani a facut sferturi de finala la Gijon. In 2022, in dreptul lui Murray mai putem sa trecem o finala la Stuttgart, un sfert de finala la Newport, dar si un tur III la US Open.
  • La Basel a fost eliminat de Bautista in turul secund, scor 3-6, 2-6. Doar 27% puncte castigate cu cel de-al doilea serviciu, problema pe care Murray a avut-o mai mereu in cariera.

Simon

  • Simon este si el pe final de cariera. Sportivul de 37 de ani a anuntat deja ca acesta este ultimul sezon si ca va incheia conturile cu tenisul la finalul lui 2022. Gilles a cazut pana pe locul 188 ATP, iar jocul sau este, asa cum te-ai astepta, destul de modest.
  • Turul III de la Roland Garros este cam cea mai buna performanta a lui din aceasta stagiune. A jucat la challengerul de la Brest, unde nu s-a mai prezentat in sfertul de finala cu Barrere.

Pariază la Betano pe meciurile de la Paris!

Plasează pariul