Muguruza - Bogdan. Ponturi pariuri și cote

Miercuri, de la ora 14:00, in turul secund de la Hong Kong, avem disputa Muguruza - Bogdan. Romanca a reusit ceva extraordinar in runda inaugurala.

Muguruza se afla pe locul 13 in clasamentul fetelor, iberica fiind la un moment dat, pentru o scurta perioada, si lider WTA. Anul trecut, s-a impus la Wimbledon si Cincinnati.

Stagiunea actuala n-a inceput stralucit, iar prima prestatie buna a venit abia la Doha, unde a ajuns in finala. Au urmat semifinale la Dubai, dar si titlul cu numarul 6, la Monterrey (MEX). Pe urma, exceptand semifinala de la Roland Garros, Muguruza a fost invizbila. Asta poate si pentru ca Garbine n-a participat la prea multe turnee importante. La Wuhan, a iesit in „optimi”, iar la Beijing a pierdut inca din turul doi. In runda inaugurala, a depasit-o pe Sorribest Tormo (SPA), scor 6-3, 6-1.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Bogdan se afla doar pe locul 78 in clasamentul fetelor, asta desi a avut o luna aprilie senzationala pentru ea. La 25 de ani, Ana a reusit doua semifinale consecutive de turneu WTA, la Monterrey (MEX) si Bogota (COL).

Dupa aceea, n-a mai fost la fel de inspirata si a cam pierdut usor in toate turneele. A avut parte si de ghinion, cu destule accidentari in acest sezon. Pana sa vina la Hong Kong, pierduse in primul meci la toate cele trei turnee asiatice in serie la care luase parte. In runda inaugurala, a trecut de Dolehide (SUA), scor 6-7, 6-3, 7-5. A revenit de la 1-5 in decisiv si a salvat 3 mingi de meci ale adversarei.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Muguruza – Bogdan

Este frumos ca Ana a reusit doua reveniri uluitoare in disputa cu americanca (sa nu uitam ca si-n primul set, romanca a fost condusa cu 5-0). Dar problema este cum de-a ajuns Bogdan in aceasta situatie, in fata unei jucatoare de nivel mediu totusi? Da, Ana poate sa aiba probleme in fata jucatoarelor care lovesc puternic, plat, pentru ca nu-i dau timp sa dispozitie sa se aseze si ea pe lovitura, insa Dolehide nu este cea mai precisa. Faptul ca romanca a facut si ea destule erori in „constructie” a contribuit la scorul de pe tabela. Dar Ana a avut mereu forta sa revina si asta a contat intr-un final. Contra Muguruzei, nu ma astept la multe, desi la Monterrey, Bogdan a solicitat-o putin in cel de-al doilea set, intr-o infrangere cu 6-0, 7-5. Probabil ca iberica se va impune in doua seturi, fiind mult mai precisa si mai transanta decat americanca ieri.

Pronosticuri AS Roma - Spal