Tenis

Miriam Bulgaru vs Rebeka Masarova ponturi și pronosticuri 18.10.2023

De la ora 18:00, ora României, în turul al doilea al turneului WTA Transylvania Open de la Cluj-Napoca, Miriam Bulgaru și Rebeka Masarova se vor duela.


Superbet logo
Stirea Zilei

Miriam Bulgaru vs Rebeka Masarova

Miriam Bulgaru vs Rebeka Masarova 18.10.2023

Octombrie 19, 2023

7:32 pm EEST

Ponturi pariuri și pronostic analizat Miriam Bulgaru vs Rebeka Masarova

Pe Masarova am văzut-o în mai multe competiții unde s-a descurcat bine, iar Miriam este o jucătoare de un anumit nivel. S-a văzut asta și în turul inaugural, unde iberica a zburdat pe teren și la final s-a impus lejer. Victorie Rebeka Masarova cu scorul de 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.64 la Superbet.

Ponturi Miriam Bulgaru – Rebeka Masarova

Miriam Bianca Bulgaru

  • Aflată pe locul 208 în lume, Miriam Bianca Bulgaru a jucat în primul tur cu o sportivă care a evoluat și în calificări, iar replica oferită a fost una neașteptat de bună.
  • Deși era favorită pe hârtie, Bulgaru evolua pe o suprafață unde nu a impresionat pe nimeni, dar până la urmă s-a impus cu 7-5, 6-3 în disputa cu Ipek Oz (210 WTA).
  • Prin victoria obținută în turul anterior, Bulgaru a pus capăt seriei de patru înfrângeri consecutive pe suprafață dură. În toate aceste dueluri s-au jucat maximum două seturi.

Rebeka Masarova

  • Iberica Rebeka Masarova are statut de favorită numărul 4 la câștigarea turneului, iar evoluția sa din turul inaugural a fost convingătoare. Acum din nou este cotată cu prima șansă.
  • În turul inaugural i-a ieșit în cale nemțoaica Noma Noha Akugue pe care a reușit să o învingă în minimum de seturi. 6-4, 6-0 a fost scorul unui duel care s-a încheiat după doar 79 de minute.
  • Prin victoria pe care Rebeka a reușit s-o obțină în turul I de la WTA Cluj-Napoca, a oprit seria de trei înfrângeri consecutive.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri