Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Miriam Bianca Bulgaru vs Kayla Day ponturi și pronosticuri 24.05.2023

Nu înaintea orei 11:00, Miriam Bianca Bulgaru și Kayla Day se vor duela în semifinalele calificărilor French Open. Învingătoare se va duela în finală cu Avanesyan sau Pattinama Kerkhove.
Miriam Bianca Bulgaru vs Kayla Day
May 24,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Miriam Bianca Bulgaru vs Kayla Day

Evoluția diferită acelor două jucătoare și forma net favorabilă a americancei mă obligă să îmi îndrept mai mult atenția către ea. Victorie Kayla Day scor 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Miriam Bianca Bulgaru – Kayla Day

Ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Miriam Bianca Bulgaru

  • Aflată pe locul 232 în lume, Miriam Bianca Bulgaru este debutantă la French Open și a reușit să lase o impresie bună în meciul din sferturile calificărilor.
  • De trei seturi a avut nevoie pentru a trece de Ekaterina Makarova (Rusia). Condusă cu 1-0 la seturi după un prim set dezamăgitor, Miriam a revenit spectaculos.
  • 1-6 a fost scorul după primele 31 de joc. Apoi lucrurile s-au întors în favoarea româncei care a câștigat cu 1-6, 6-3, 6-2, după aproape două ore de joc efectiv.

Kayla Day

  • Și Kayla Day a avut mult de tras pentru a obține calificarea în semifinalele calificărilor French Open. Americanca a câștigat lejer, dar pe fondul greșelilor adversarului.
  • Locul 201 în lume nu i-a pus multe probleme și asta pentru că Dalila Jakupovica avut multe greșeli pe cel de-al doilea serviciu.
  • Drept urmare, după o oră și două minute de joc efectiv, Kayla Day s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1 și acum are din nou prima șansă.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Roland Garros!

Plasează pariul