Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Minnen vs Ostapenko ponturi pariuri și pronosticuri 04.07.2023

Confruntarea dintre belgianca Greet Minnen și letona Jelena Ostapenko este una programată să se joace marți, în data de 4 iulie, nu înainte de ora 13:00, aceasta contând pentru primul tur din cadrul turneului de la Wimbledon.
Minnen vs Ostapenko
July 04,2023
13:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Minnen vs Ostapenko

Jelena Ostapenko este fără dubii o jucătoare mai bună, cu performanțe mult mai mari în carieră, așa avem pretenții de la aceasta, de aceea ne așteptăm își confirme statutul de favorită clară și obțină victoria în manieră categorică. Are un moral bun înainte de a-și începe aventura la Wimbledon, de curând câștigând titlul la Birmingham, așa ne așteptăm strălucească în această dispută. Așadar, mergem cu încredere pe un succes în minimum de seturi al jucătoarei din Letonia, într-o cotă de 1.62 oferită de Betano.

Ponturi Minnen – Ostapenko

Ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Minnen

  • Este o jucătoare modestă, care nu se poate lăuda cu realizări importante de-a lungul carierei. Este cu certitudine sub nivelul adversarei sale, din multe puncte de vedere, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră în această înfruntare.
  • Jucătoarea din Belgia, aflată în acest moment pe poziția 123 în clasamentul WTA, nu a câștigat niciun titlu în carieră. Evident, nici în turneele de mare șlem nu are realizări notabile, cea mai bună performanță a sa venind la US Open, în 2021, când atingea pentru prima dată turul al treilea.
  • Spre deosebire de adversara sa, Greet Minnen și-a început aventura la această ediție de Wimbledon din calificări. Aceasta a trecut pe rând de Eugenie Bouchard, Robin Montgomery și Darja Semenistaja, cu fiecare impunându-se în minimum de seturi.

Ostapenko

  • Nu putem spune este una dintre jucătoarele de top din circuitul feminin, însă este cu siguranță o jucătoare care are resursele necesare pentru a produce rezultate notabile, având în palmares câteva performanțe importante.
  • Jucătoarea din Letonia, care la un moment dat a ajuns pe locul al cincilea în clasamentul WTA, a cucerit șase titluri de-a lungul anilor, cel mai important venind pe zgura de la Roland Garros, în 2017, când o învingea pe Simona Halep în finală.
  • Semifinalistă la Wimbledon în 2018, Jelena Ostapenko nu arată deloc rău pe iarbă, având în vedere faptul a cucerit deja titlul la Birmingham, în timp ce la Eastbourne s-a oprit în sferturi, pierzând cu Camila Giorgi, punând astfel capăt unei serii de șapte victorii consecutive.

Pariază pe Cota 1.62 la Betano!

Plasează pariul