Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mihaela Buzarnescu vs Nastasja Mariana Schunk ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Luni, dar nu inainte de ora 13:00, Mihaela Buzarnescu o intalneste pe Mariana Schunk, in turul I de al Wimbledon 2022 .Cine trece mai departe va evolua cu cea care se impune in disputa Cori Gauff – Gabriela Ruse.
Mihaela Buzarnescu vs Nastasja Mariana Schunk
June 27,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Mihaela Buzarnescu vs Nastasja Mariana Schunk

Nu pot spune ca este deloc un duel usor pentru Mihaela, insa este intr-o perioada in care un succes nu mira pe nimeni. Totusi, stiu ca va munci pana la final si drept urmare recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cota 1.57 la Superbet.

Ponturi Mihaela Buzarnescu – Nastasja Mariana Schunk

peste 19.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Mihaela Buzarnescu

  • Aflata pe locul 126 mondial, Mihaela Buzarnescu nu a fost in cea mai buna perioada din cariera si nici in cariera profesionista, cat nici in viata privata.
  • Totusi, a incercat sa se acomodeze cu jocul pe iarba si inaintea debutului Wimbledon 2022 a evoluat la turneul W10 de la Surbiton, unde a iesit dupa sferturile de finala, invinga de Burrage.
  • Este interesant ca Mihaela in 2018 reusea cea mai buna performanta a ei la Wimbledon si atunci reusea sa avanseze pana in turul al treilea.

Nastasja Mariana Schunk

  • Una dintre cele mai tinere jucatoare din Germania aflata in circuitul profesionist, Mariana Schunk incearca acum sa lase o impresie buna la prima sa intrare pe tabloul principal al Wimbledon 2022.
  • In varsta de 18 ani, abia in 2022 a reusit sa intre pe tabloul principal al turneelor de Grand Slam si rezultatele nu au fost deloc pe masura.
  • Acum vine dupa ce a participat in calificari si dupa trei dueluri a intrat pe tabloul principal. Toate duelurile s-au transat in minimum de seturi.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul